Antena Meniu Search
x

Foto America Express, lider de audiență. Diseară, echipele traversează decorul de coșmar produs în Ecuador de o masivă alunecare de teren

Ieri seară, la America Express a început etapa a șasea pe Drumul Soarelui: cele șase echipe rămase în concurs au continuat aventura din Ecuador cu o serie de misiuni istovitoare. În această seară, finalul de cursă va dezvălui cele trei echipe calificate la jocul de amuletă și Joker, după un parcurs ce va scoate la iveală una dintre poveștile cutremurătoare ale Ecuadorului.

de Redactia Observator

la 27.11.2023, 13:06

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:59 – 00:02, ediția de aseară America Express a fost prima opțiune a telespectatorilor români pe segmentele de public urban și național. Astfel, la orașe, emisiunea a obținut 5.2 puncte de rating și 14.7% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 4.8 puncte de rating și 13.4% cotă de piață. La nivel național, America Express a ocupat primul loc în topul audiențelor, cu 4.8 puncte de rating și 14.3% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 4 puncte de rating și 12.1% cotă de piață. În minutul de aur 21:49, emisiunea a fost urmărită de aproape 1,2 milioane de telespectatori.

Întrecere spre finala competiției din Buenos Aires

Cele șase perechi care continuă întrecerea spre finala competiției din Buenos Aires

s-au aliniat aseară, cu mari emoții, la startul unei noi etape. Provocările propuse de Irina au fost surprinzătoare – concurenții au renunțat la rucsacuri, pentru a le înlocui cu chalinas, șalurile înnodate în față, în care oamenii din comunitatea inca își cară lucrurile. Dar acestea nu au fost singurele poveri ale perechilor – pentru cea mai grea misiune, au avut de livrat diverse mărfuri cu niște mijloace tradiționale de transport, care le-au dat mari bătăi de cap.

Mai multe pe a1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » America Express, lider de audiență. Diseară, echipele traversează decorul de coșmar produs în Ecuador de o masivă alunecare de teren