Antena Meniu Search
x

Arsenalul Chefilor va fi completat de noi amulete, care fac și mai dificil sezonul 12 al emisiunii Chefi la cuțite

Sâmbăta aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se întorc la masa juraților, dar și la bancurile de lucru din platoul unde se dau luptele pentru amulete: începe sezonul 12 Chefi la cuțite!

de Redactia Observator

la 29.08.2023, 14:58

Sezonul 12 al emisiunii Chefi la cuțite aduce noi surprize
Sezonul 12 al emisiunii Chefi la cuțite aduce noi surprize

Show-ul culinar vine cu noi ingrediente care condimentează competiția – iar printre acestea se numără și unele dintre cele mai dorite amulete care vor fi aruncate în joc pentru prima dată!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se întrec pentru noi amulete puse în joc, la Chefi la cuțite sezonul 12

Întrecerile pentru amulete se vor da conform regulii introduse sezonul trecut: cei trei Chefi se vor lupta cu un al patrulea competitor. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Iar toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acesta reprezentând premiul care va reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale dinainte de confruntările pe echipe.

Vezi mai multe pe A1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Media » Arsenalul Chefilor va fi completat de noi amulete, care fac și mai dificil sezonul 12 al emisiunii Chefi la cuțite