Video Chef Richard Abou Zaki suplimentează locurile pentru Pop Up-ul Restroscena
Doar alţi câţiva vor avea ocazia să se bucure de preparatele spectaculoase. Pe cât de repede s-au epuizat primele bilete, este cazul să vă grăbiţi dacă vreţi să prindeţi locuri acum.
Locurile la cel mai important eveniment culinar al anului din România s-au epuizat în timp record. Cererea pentru primul Pop-Up cu stea Michelin din ţară a depăşit orice previziune.
Pentru că succesul a fost atât de mare, acum şi mai mulţi iubitori ai mâncării bune au ocazia să testeze excelenţa în gastronomie, marca Chef Richard Abou Zaki.
Experienţa va fi de poveste: cu fine dining, creaţii-semnătură, locuri limitate şi emoţii fără limită. O extensie a restaurantului său Retroscena, simbol în Italia.
Chef Richard Abou Zaki este unul dintre cei mai titraţi chefi din lume: la doar 24 de ani, a primit o stea Michelin, la nici 9 luni de când şi-a deschis propriul restaurant. Acum, deţine 4 localuri premium şi conduce o echipă de zeci de experţi în bucătărie. Prin Pop Up-ul de pe Domeniul Ştirbey, chef-ul aduce şi o viziune: aceea că şi România poate deveni un punct important pe harta Michelin.
Rezervarea experienţei se face pe retroscena.domeniul-stirbey.ro.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰