Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuțite, 1 aprilie 2024. Ruby a dat verdictul: cine a câștigat amuleta 6. "O satisfacție cum rar trăiesc!”

Chefi la cuțite, 1 aprilie 2024. Decizie grea pentru Ruby în ediția 6 din sezonul 13 Chefi la cuțite! După ce a gustat din toate preparatele chefilor de la jocul de amuletă, Ruby a anunțat cine a câștigat avantajul cu numărul șase.

de Redactia Observator

la 01.04.2024, 22:46

Vezi și

Chefi la cuțite, 1 aprilie 2024. Potrivit a1.ro, chef Richard Abou Zaki, chef Ștefan Popescu, chef Alexandru Sautner și chef Orlando Zaharia au trecut prin emoții mari atunci când Ruby și-a făcut apariția în platoul show-ului culinar pentru a da verdictul în ceea ce privește câștigătorul jocului de amuletă.

Chefi la cuțite, 1 aprilie 2024. Cine a câștigat amuleta șase

Lupta dintre cei patru jurați a fost aprigă în bucătărie. Toți își doresc să obțină cât mai multe puncte și amulete pentru a ajunge în etapa battle-urilor cu o echipă, însă doar trei vor avea această șansă. Așadar, s-au întrecut în preparate pentru a o impresiona pe degustătoarea din ediția 6 a sezonului 13 Chefi la cuțite, de pe 1 aprilie 2024. Aceștia și-au dat silința ca mâncarea din farfuriile lor să aibă un gust extraordinar și un plating fabulos.

Ruby a reușit să-i țină ca pe ace pe chef Ștefan Popescu, chef Orlando Zaharia, chef Richard Abou Zaki și chef Alexandru Sautner la jurizare. Cântăreața a savurat din plin delicatesele care au ieșit din mâinile juraților, alegând rețeta favorită.

Pe acelaşi subiect

„Sunt emoționată să vă cunosc!”, le-a zis artista. „Ruby a intrat încântătoare, veselă. Zâmbesc și eu acolo, dar nu că e zâmbetul meu”, a adăugat chef Ștefan Popescu. „Eram încordat, eram stresat!”, a completat chef Alexandru Sautner.

Ruby nu i-a ținut în suspans prea mult pe jurați. Aceasta s-a decis să spună clasamentul pe care l-a făcut în funcție de preparatele degustate. Chefii au așteptat cu emoții și tensiune să afle alegerea artistei. „Să începem de undeva de la înălțime, totuși!”, a spus cântăreața.

Astfel, chef Richard Abou Zaki a obținut patru puncte de la Ruby. Tigaia cu trei puncte a fost primită de chef Orlando Zaharia. Bătălia finală s-a dat între chef Alexandru Sautner și chef Ștefan Popescu. „A fost o surpriză farfuria asta pentru mine!”, a spus Ruby despre farfuria câștigătoare.

Artista a dat vestea că chef Alexandru Sautner este câștigătorul amuletei cu numărul șase, difuzată în ediția 6 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 aprilie 2024. Reacția juratului a fost pe măsura așteptărilor. Acesta s-a ridicat de pe scaun și a fugit către Ruby pentru a-i da o îmbrățișare. „A fost o descărcare! Această amuletă îmi dă o energie, o panică și o satisfacție cum rar trăiesc!”, a dezvăluit juratul.

„Se întâmplă ceva, ceva ce nu înțeleg. De data asta o să iau partea pozitivă a lucrurilor. Am mai crescut un punct!”, a evidențiat chef Orlando Zaharia. „Le-ai luat-o de sub nas, chef!”, a fost reacția lui Ruby în culisele show-ului culinar. „Am luat 2 puncte, merg mai departe! Eu sunt un învingător! Câteodată realitatea nu este aia de pe teren, așa se spune”, a mai adăugat chef Ștefan Popescu după ce a pierdut amuleta la mustață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » Chefi la cuțite, 1 aprilie 2024. Ruby a dat verdictul: cine a câștigat amuleta 6. "O satisfacție cum rar trăiesc!”