Antena Meniu Search
x

Galerie foto Chef Richard Abou Zaki a câștigat a doua amuletă a sezonului, ieri seară, la Chefi la cuțite

Întrecerea culinară din ringul amuletelor, desfășurată în ediția de ieri seară Chefi la cuțite, i-a adus o nouă victorie lui Chef Richard Abou Zaki: este a doua amuletă câștigată de el în acest sezon.

de Redactia Observator

la 28.03.2024, 12:33

Provocarea Irinei Fodor nu a fost deloc una simplă pentru jurați: fiecare a avut de pregătit un preparat cu un buget de 30 de lei. Atenți la cheltuieli, Chefii au încercat să-l impresioneze pe Florin Ivan, degustătorul invitat să decidă câștigătorul, iar aseară, preparatul din pește al lui Chef Richard a primit 5 puncte și o amuletă care-i va lăsa muți pe adversarii săi, dacă va ajunge în etapa confruntărilor pe echipe: ”Ai puterea să-i reduci la tăcere pe ceilalți doi chefi timp de jumătate de probă”, spune porunca amuletei. Pe următorul loc s-a clasat Chef Sautner, cu 4 puncte, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia primind 3, respectiv 2 puncte.

De partea cealaltă, în platoul preselecțiilor, Liviu Moroiu este concurentul care i-a impresionat aseară pe jurați atât cu preparatul său, cât și cu parcursul său profesional, care l-a purtat de la Londra la Bangkok. Liviu a fost Sous Chef într-un restaurant din Covent Garden și a gătit în echipa lui Gaggan Anand, unul dintre cei mai buni Chefi din lume, la restaurantul acestuia din Bangkok. Reacția lui Liviu după dezvăluirea verdictului Chefilor a fost, însă, surprinzătoare: a primit patru cuțite, dar și cuțitul de aur din partea lui Chef Ștefan Popescu. Hotărât să ajungă în echipa lui Chef Richard Abou Zaki, Liviu a ales, însă, să meargă în bootcamp, renunțând la cuțitul de aur primit.

Luptele pentru amulete cu provocări tot mai complicate și audițiile pe nevăzute pline de surprize continuă la Chefi la cuțite săptămâna viitoare, luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Media » Chef Richard Abou Zaki a câștigat a doua amuletă a sezonului, ieri seară, la Chefi la cuțite