Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuțite, 24 septembrie 2023. Andreea Creţu le-a oferit chefilor o lecţie de viaţă preţioasă: "Am sărit pe geam și am plecat"

Chefi la cuţite, 24 septembrie 2023. Duminică seară, chefii le-au dat din nou întâlnire fanilor, după ce, în ediţia trecută a emisiunii, show-ul culinar a fost lider de audienţă pe toate segmentele. În ediția 14 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 , disponibilă pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, a apărut şi tiktokeriţa Andreea Crețu, o concurentă care i-a impresionat pe chefi cu povestea ei de viață.

de Redactia Observator

la 24.09.2023, 21:37

Vezi și

Chefi la cuțite, 24 septembrie 2023. Sezonul 12 al emisiunii Chefi la cuțite ne-a delectat nu doar cu rețete savuroase și combinații surprinzătoare de arome, ci și cu faptul că chefii au cunoscut concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii. Potrivit a1.ro, printre ei se numără şi Andreea Creţu.

Chefi la cuțite, 24 septembrie 2023. Cine este Andreea Creţu

“Sunt o fată visătoare, muncitoare, care vrea să ajungă cât mai sus”, așa se prezintă Andreea Crețu, concurenta care a zâmbit constant la Chefi la cuțite.

Ea povestește că viața sa de până în prezent a fost un șir lung de decizii și de transformări. Ea spune că s-a schimbat dintr-o persoană închisă, într-o fată cu o personalitate carismatică cu ajutorul platformei TikTok, iar această evoluție i-a adus nu doar popularitate și încredere ci și un mod de a câștiga să-și poată ajuta familia.

Pe acelaşi subiect

Andreea Crețu, lecție de viață preţioasă

TikTok-ul, o platformă care a devenit din ce în ce mai influentă în mediul online, a fost sursa de eliberare pentru Andreea. Ea a început să vorbească în fața camerei, să-și împărtășească pasiunile și să încurajeze pozitivitatea și simplitatea în viață. Această schimbare i-a permis să depășească traumele din trecut și să se deschidă către o lume plină de oportunități.

“Mă numesc Crețu Andreea, am 22 de ani, locuiesc în Cluj în prezent și sunt TikTok-eriță. TikTok mă ajută foarte mult pentru că din persoana închisă, m-am deschis foarte mult. Am început să vorbesc în fața camerei, să îmi spun pasiunile, să zâmbesc, să râd și, într-un fel, m-a ajutat să trec peste traumele mele”, povestește cu veselie Andreea Crețu.

Alături de ea au venit susținătorii săi din mediul online. Doi dintre oamenii care i-au apreciat activitatea pe rețelele de socializare. Cel mai mare vis al său a mărturisit că este admiterea la Facultatea de Psihologie.

În gimnaziu am primit foarte mult bulling din partea colegilor de clasă, din cauză că eram mică de statură și eram diferită față de ei. A venit însă veselă și cu entuziasm să-și arate talentul și în fața chefilor cu o porție de papanași: “E un desert perfect, simplu, care îți aduce aminte de copilărie”.

Ajunsă în fața chefilor, Andreea Crețu a vorbit despre viața sa: “Lucrez în bucătărie ca spălător de vase. Creez conținut pe TikTok, divertisment și motivație. Promovez simplitatea și lucrurile mărunte din viață pentru că astea sunt cele mai importante”.

A povestit că s-a apucat de TikTok cu dorința de a-și crea un spațiu al său. Simțea asta pentru că a trăit greu, familia sa avea doar ajutorul social și abia reușeau să toți copiii. Am trei surori și doi frați mai mici și am plecat să-i ajut, să-mi strâng bani de facultate, să-mi fac un loc al meu și să-mi demonstrez mie că pot face lucruri extraordinare.

Acum reușește să-și ajute inclusiv familia. Le trimite totul sub formă de alimente și produse către frații ei, din care nu lipsesc hainele și jucăriile. “Știu eu mai bine de ce nu le trimit bani. Ai mei nu m-au susținut aproape deloc. Nu m-au apreciat, n-am avut parte de iubirea aia părintească. Dar am privit din perspectiva lor. Poate nici ei în copilărie nu au primit iubire”, a mai spus Andreea Crețu.

Ea a fost cea care a avut grijă de frații săi în timp ce părintii erau plecați: “Mama cum mergea cu ziua prin sat, trebuia să fie cineva capul familiei”. Nu i-a fost însă ușor să-și părăsească familia pentru că s-a opus deciziei sale de a se muta, povestește ea: “A fost foarte dificil pentru mine pentru că nu au fost de acord deloc. Țipau, erau certuri în continuu, au încuiat și ușa ca să nu plec și eu am sărit pe geam și am plecat”, a mai povestit ea.

“Am învățat să caut validarea în mine și să fiu încrezătoare că totul va fi bine”, spune ea.

Chefii au fost impresionați de povestea sa și au decis să-i ofere cuțitul prietenii în schimbul rezultatelor pentru preparatul său. Chef Florin Dumitrescu îi oferă validarea: “Vreau să te premiez cu acest cuțit în semn de prietenie, nu pentru ce ai gătit, ci pentru ceea ce ești și pentru ceea ce încerci să faci, pentru că demonstrezi tuturor că de oriunde poate să răsară o floricică foarte frumoasă”, a spus Chef Dumitrescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » Chefi la cuțite, 24 septembrie 2023. Andreea Creţu le-a oferit chefilor o lecţie de viaţă preţioasă: "Am sărit pe geam și am plecat"