Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuţite, 5 septembrie 2023. Concurentul care i-a uimit pe chefi: ce face Oscar Gal în viaţa de zi cu zi. "Pe mine m-a spart în două!"

Chefi la cuţite sezonul 12 - 5 septembrie 2023. Ediţia de marţi a emisiunii de la Antena 1 şi din AntenaPLAY a adus noi surprize. Concurentul Oscar Gal l-a lăsat cu gura căscată pe chef Florin Dumitrescu în ediția patru din sezonul 12 Chefi la cuțite. Tânărul a făcut mărturisiri uluitoare despre profesia pe care o are, lucru ce l-a făcut pe jurat să scoată telefonul din buzunar.

de Redactia Observator

la 05.09.2023, 22:47

Vezi și

Chefi la cuţite a adus noi momente palpitante în ediţia cu numărul 4 din sezonul 12, difuzată marţi, 5 septembrie 2023. Potrivit a1.ro, Oscar Gal are 24 de ani, vine din Cluj Napoca și este programator. Tânărul a venit în sezonul 12 Chefi la cuțite pentru a-i impresiona pe jurați cu un preparat deosebit: somon în crustă de susan cu trei piureuri diferite.

Chefi la cuţite 5 septembrie 2023

Concurentul a vorbit despre profesia lui în fața camerelor de filmat: „Eu fac aplicații web. De fiecare dată când intri pe calculator, pe un site, acolo o să vezi o aplicație web. Acum sunt freelancer și m-am înscris în tot felul de proiecte.”

De asemenea, Oscar Gal a povestit că pasiunea lui pentru gătit a început din copilărie. De altfel, călătoriile sale l-au ajutat să evolueze din punctul acesta de vedere. Tânărul a descoperit culturi noi care i-au deschis o nouă viziune asupra artei culinare.

Pe acelaşi subiect

Ce a făcut chef Florin Dumitrescu

Nici bine nu a intrat în platoul show-ului culinar că Oscar Gal a fost asaltat de întrebările juraților. Chef Florin Dumitrescu și-a dorit să afle ce face ca programator, iar situația a luat o întorsătură neașteptată când tânărul a vorbit despre inteligența artificială.

„Pe mine m-a spart în două! Stai un pic ă trebuie să aflu ceva. Trebuie să intru pe ChatGPT să întreb dacă chef Scărlătescu este într-adevăr cel mai bun bucătar din galaxie”, a zis cheful. „Asta chiar mi se pare tare!”, a adăugat chef Sorin Bontea.

Mai mult, Oscar Gal i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale: „Am făcut o aplicație care din voce poate să își dea seama dacă ai sau nu boala Parkinson. Bunica a avut Parkinson și m-a motivat mai tare să fac asta. Am avut o împlinire sufletească”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Media » Chefi la cuţite, 5 septembrie 2023. Concurentul care i-a uimit pe chefi: ce face Oscar Gal în viaţa de zi cu zi. "Pe mine m-a spart în două!"