Antena Meniu Search
x

Ediția de aseară Chefi la cuțite a fost lider de audiență! Diseară, Carmen Brumă jurizează jocul de amuletă

Cea de-a treia ediție din sezonul 12 Chefi la cuțite a fost lider de audiență pe segmentele de public comercial și urban, seara de ieri fiind dedicată luptei pentru bomba cu mai multe amulete, dar și unei noi runde de audiții. Diseară, Chefii au parte de o provocare îndrăzneață, care-i pune în încurcătură, din partea unui concurent de doar 18 ani, care a gătit pentru starurile naționalei de fotbal a Franței.

de Redactia Observator

la 05.09.2023, 22:00

Vezi și

Difuzată în intervalul 20:28 – 24:04, ediția Chefi la cuțite de ieri seară a ocupat primul loc în topul audiențelor pe targeturile comercial și urban. Pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54, a înregistrat 5.9 puncte de rating și 23.1% cotă de piață. Și la orașe, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 5.9 puncte de rating și 18.5% cotă de piață. În minutul de aur 22:29, ediția de aseară Chefi la cuțite a fost urmărită de peste 1,3 milioane de telespectatori.

Ieri seară, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au luptat pentru miză extrem de importantă: o bombă cu mai multe amulete, care se vor dovedi extrem de utile în etapa ulterioară a confruntărilor pe echipe. Proba la care au fost supuși a fost prepararea somonului într-un mod cât mai atrăgător pentru o invitată la degustare extrem de atentă atunci când vine vorba despre dieta ei: Anca Țurcașiu.

În această seară, tânărul care a gătit pentru starurile naționalei de fotbal a Franței le propune Chefilor o experiență culinară unică în istoria show-ului

În această seară, jurații au parte de mai multe întâlniri surprinzătoare în arena audițiilor: magicianul Verdini va face show în platoul Chefi la cuțite, îmbinând gătitul cu numerele de iluzionism, artista Emily Istrate, interpreta hitului ”În mintea mea”, va aștepta cu emoție verdictul Chefilor pentru preparatul ei, iar Cătălin Moroșanu va încerca să-i cucerească pregătindu-le unul dintre felurile de mâncare incluse în dieta lui.

Mai multe detalii pe A1.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Media » Ediția de aseară Chefi la cuțite a fost lider de audiență! Diseară, Carmen Brumă jurizează jocul de amuletă