Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuţite, 8 octombrie 2023. Avantajul uriaș adus de Rikito Watanabe echipei "Soarelui Răsare". Au avut de rezolvat o sarcină aparent imposibilă

Chefi la cuţite, 8 octombrie 2023. În ediția 22 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, disponibilă pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, echipele s-au avântat la "luptă". Irina Fodor a schimbat, însă, regulile jocului, anunţând că se pot scoate armele pe lupta celor mai bune preparate. Imediat după, un sunet a spart din nou agitația, iar tensiunea a crescut la cote maxime. Şi asta pentru că chef Sorin Bontea a scos o nouă amuletă.

de Redactia Observator

la 08.10.2023, 21:27

Vezi și

Chefi la cuţite, 8 octombrie 2023. Potrivit a1.ro, sunetul care a anunțat această amuletă a cuprins de spaimă echipele. Pentru a-și consolida poziția în competiție, chef Sorin Bontea scoate amuleta care aduce echipei sale un mare avantaj.

Chefi la cuţite, 8 octombrie 2023. Avantajul uriaș adus de Rikito Watanabe

Amuleta îi oferă avantajul de a se folosi de priceperea lui Rikito Watanabe, un bucătar extraordinar, fost concurent cu ștate vechi la Chefi la cuțite: "Ai dreptul să te folosești de serviciile lui Rikito la trei probe diferite cu excepția ultimului battle""Faptul că l-a adus pe Rikito la proba asta, este un avantaj pentru el", crede Florin Dumitrescu.

Provocarea pune în fața echipei "Soarelui Răsare" o sarcină dificilă: să creeze un preparat folosind patru ingrediente aparent imposibil de combinat - cafea, dropsuri mentolate, bambus și stomac de porc.

Având în vedere că toate aceste ingrediente duc mai degrabă către un preparat asiatic, cine putea fi mai bun dacă nu Rikito Watanabe? După strat, s-a atins rapid temepratura de fierbere, iar chefii au dat în clocot!

Echipele trag tare într-o tensiune uriașă. Se sotează cu replici dure și se ornează cu mulți nervi și suspine. Cu ochiul pe ceas, se trece ușor ba prin agonie, ba prin haz de necaz, dar marea încercare se va plimba în acestă seară pe banda de viteză la revenirea farfuriilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » Chefi la cuţite, 8 octombrie 2023. Avantajul uriaș adus de Rikito Watanabe echipei "Soarelui Răsare". Au avut de rezolvat o sarcină aparent imposibilă