Antena Meniu Search
x

Cine este Chef Alexandru Sautner, noul jurat Chefi la Cuţite

Chef Alexandru Sautner este unul dintre cele patru nume care vor ocupa scaunele de jurat în cadrul celui mai apreciat cooking-show din România, Chefi la Cuțite. Acesta a deschis în 2014 prima gelaterie artizanală din București, deţinând acum 14 locaţii. 

de Redactia Observator

la 11.12.2023, 17:26

Chef Alexandru Sautner a început aventura în Horeca în anul 1991, în Germania. În 1998, și-a deschis acolo primul restaurant, în 2003, pe al doilea și în 2005 pe al treilea. În 2013 se întoarce în țară și inaugurează Caelia, un restaurant aflat pe plaja din Mamaia. La începutul lui 2015 a deschis prima gelaterie artizanală din București, Cremeria Emilia, care ulterior a devenit Gioelia, în prezent având 14 locații. În 2020 a lansat un nou proiect, restaurantul Oliveto, un restaurant cu bucătărie mediteraneană, pe care îl administrează, iar uneori intră și în bucătărie.

"Sincer, nu cred că realizez încă ce mi se întâmplă. Acest nou rol cred că este rezultatul unei experiențe de peste 30 de ani în Horeca și a rezultatelor extraordinare obținute de-a lungul timpului în această industrie. Sunt sigur ca nu mi se putea întâmpla ceva mai frumos decât această onoare de a fi noul jurat la Chef la Cuțite! Știu că avem o mare responsabilitate, o presiune care se simte asupra noastră dar, cu ajutorul echipei și al colegilor, sunt sigur că o să facem treabă bună! Pe Orlando îl știam mai de mult, cu Richard am avut imediat o conexiune, nu știu de ce, poate și pentru faptul că vorbim mai mult în italiană, dar am impresia că-l cunosc de foarte mult timp și tot el mi-a dat deja o poreclă ( o s-o aflați curând 😛) . Pe Ștefan nu îl știam atât de bine, dar îmi place că se anunță a fi un competitor feroce, iar mie îmi place competiția!", a declarat Chef Alexandru Sautner.

Cei patru noi chefi urmează să intre la începutul acestei săptămâni în bucătăria Chefi la Cuțite pentru a da startul unui nou sezon, sezon ce urmează a fi difuzat în primăvară la Antena 1. Emoțiile sunt mari, miza este pe măsură, iar noutățile formatului vin să adauge un plus de tensiune. Lupta pentru amulete atinge o nouă dimensiune în sezonul 13 și asta pentru că ele vor decide cine sunt cei 3 chefi care vor ajunge în etapa Confruntărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » Cine este Chef Alexandru Sautner, noul jurat Chefi la Cuţite