Antena Meniu Search
x

Video Power Couple: marea premieră e azi de la 20:30, pe Antena 1. Care va fi prima probă din show-ul care redefinește relația de cuplu

În această seară, de la ora 20:30, la Antena 1 urmează marea premieră Power Couple România – La bine şi la greu, show-ul care redefineşte relaţia de cuplu. Cea mai aşteptată competiţie a cuplurilor este prezentată de Dani Oţil şi aliniază la start 9 perechi de vedete. 

de Redactia Observator

la 05.02.2024, 08:59

Vezi și

Fie că e vorba despre perechi care au în spate căsnicii îndelungate sau concurenți care au devenit parteneri de viață mai recent, cu toții sunt gata să se întreacă pentru a obține titlul de primul Power Couple din România, dar și premiul cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro. În această seară, vom face cunoștință cu Camera Investițiilor, locul unde concurenții vor manageria un buget din care vor investi în funcție de încrederea pe care o au în abilitățile partenerilor de viață.

Cele mai așteptate momente ale serii se vor desfășura însă la Calendarul vieții – prima provocare din competiție. Pentru a trece proba, doamnele vor fi nevoite să indice anumite date importante din viața de cuplu într-un calendar uriaș, creat pe o impresionantă structură metalică de 20 de metri înălțime, pe care o vor escalada contracronometru. Cum se vor descurca la această probă concurentele și ce alte surprize aduce prima ediție Power Couple România aflăm diseară, de la 20:30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Media » Power Couple: marea premieră e azi de la 20:30, pe Antena 1. Care va fi prima probă din show-ul care redefinește relația de cuplu