Antena Meniu Search
x

Power Couple România, 13 februarie 2024. Natanticu și Lizi, haos de neimaginat la proba "Da, iubito, ai dreptate!"

În cea de a cincea ediție, telespectatorii au putut observa cum intensitatea probelor a crescut din nou! A doua probă din această săptămână i-a surprins pe concurenți într-o nouă ipostază – fetele dictează, iar băieții trebuie să le urmeze orbește. Misiunea fetelor este cu atât mai grea azi – întrucât la finalul serii, unul dintre cupluri va fi propus spre eliminare.

de Redactia Observator

la 13.02.2024, 22:15

Power Couple România, 13 februarie 2024. Natanticu și Lizi, haos de neimaginat la proba "Da, iubito, ai dreptate!"
- Antena 1

În cea de a cincea ediție a show-ului, concurenții au fost din nou în fața unei probe care i-a adus la capătul răbdării. Cu emoții și suspans, atât fetele, cât și băieții au dat tot ce au avut mai bun pentru a duce proba la final cu succes.

„Da, iubito, ai dreptate!” este numele provocării din această seară și are scopul de a dezvălui dacă partenerii au o încredere de-a dreptul oarbă în iubitele lor și daca le ascultă indicațiile. Perechile vor urma un traseu întortocheat în poligon, plin de obstacole, care va include și o parcare laterală făcută cu spatele! Traseul va fi cu atât mai dificil cu cât volanul se află pe partea dreaptă, conform regulilor malteze, iar băieții vor fi legați la ochi, ascultând doar indicațiile partenerelor care le sunt alături.

Provocările de care au parte cele nouă cupluri în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Power Couple România – La bine și la greu, 13 februarie 2024. Natanticu și Lizi, haos de neimaginat la proba "Da, iubito, ai dreptate!"

Pe acelaşi subiect

Ajuns în mașină, Natanticu legat la ochi, este întâmpinat de către Dani Oțil care îi face o urare așa cum nu s-ar fi așteptat: „Bine ai venit la școala de șoferi anapoda! În dreapta nu ai geam, în față nu ai parbriz, le-am scos noi ca să fugă sunetul mai ușor!”

Imediat ce Lizi este chemată, aceasta vine cu zâmbetul pe buze și plină de nerăbdare. Dani le reamintește regulamentul și faptul că au doar 25 de minute la dispoziție. „Trebuie să parcurgem acest traseu printre balizele alb și roșii, respectând normele locale de Malta, bineînțeles, respecți regulile de circulație dacă întâlnești indicatoare. Am o rugăminte, pe drum, a plecat la cumpărături și nu s-a întors, e mătușa mea de la Reșița, Filoftea, dacă o vezi, te rog nu o da jos. Dacă o dați jos, va trebui să vă descalific, dar o puteți atinge!” spune amuzat prezentatorul.

Mai multe detalii pe a1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Media » Power Couple România, 13 februarie 2024. Natanticu și Lizi, haos de neimaginat la proba "Da, iubito, ai dreptate!"