Antena Meniu Search
x

Power Couple România –La bine și la greu, 12 februarie 2024. Emi şi Mădă, dezamăgiţi de calculele la rotisor care i-au făcut să piardă 400 de euro

Power Couple România –La bine și la greu. În cea de a patra ediție, băieţii din cuplu au avut o nouă probă plină de adrenalină. Aceştia au trebuit să răspundă la o serie de întrebări legate de cuplu, care ar fi trebuit să îi ajute să rezolve o ecuaţie, în timp ce se aflau într-o maşină care se întorcea ca la rotisor.

de Redactia Observator

la 12.02.2024, 21:58

Power Couple România –La bine și la greu, 12 februarie 2024. Emi şi Mădă, dezamăgiţi de calculele la rotisor care i-au făcut să piardă 400 de euro

Proba s-a desfăşurat în condiții de maxim stres, iar concentrarea era adevăratul secret. Dani le-a explicat încă o dată regulile de care trebuie să ţină cont. „Mașina este pusă pe un soi de proțap. Proțapul va imita rostogolirea mașinii într-o prăpastie. (...). Numerele trebuie să fie scrise pe parbriz, alături de câteva operații matematice simple, de clasa a III a. (...). Rezultatul acestui calcul matematic este codul ce deschide un seif. Dacă seiful se deschide în mai puțin de 4 minute. Mașina se oprește și proba e trecută”, le-a spus Dani

Emi şi Mădă, dezamăgiţi de calculele la rotisor care i-au făcut să piardă 400 de euro

Deşi a încercat să se pregătească psihic, Emi a fost din nou atenţionat de modetator. A primit o pungă în care poate să vomite în cazul în care i se va face rău. „Lipește urechea de geam, va fi un vacarm în mașină, evident. Suntem ca într-o mașină de spălat”, îi mai spune Dani.

Iar pentru el a început tirul întrebărilor, dar şi al rotirilor. „În ce an s-a născut tatăl meu?” este prima întrebare pe care o pune Mădă. Emi răspunde sigur pe el, 1967. Cea de a doua întrebare face referire la mărimea Mădălinei la sutien. Emi o ia pe ghicite şi în final nimerește măsura corectă, și anume, 75, pe care trebuie să o adune cu răspunsul anterior.

Pe acelaşi subiect

„Cu câte zile ești tu mai mare decât mine?”, este cea de a treia întrebare pe care bărbatul o primește, fiind necesar ca acest răspuns să îl scadă din suma obținută anterior. „35! Strigă tare Emi după un calcul matematic ușor. „Împărțit la când ne-am sărutat noi prima oara? În ce zi? În a câta zi?”, a continuat Mădă. Imediat ce a înțeles întrebarea, a răspuns corect: 1.

Următoarea întrebare a venit cu o înmulțire: „La cați ani am avut primul job?”, după o rotire în care n-a înțeles nimic, Emi a răspuns corect, adăugând astfel în ecuație ultimul număr, și anume: 16. După ce a calculat totul în condiții de maxim stres, concurentul s-a transformat total și a fost de nerecunoscut: „haosat, nervos, cu venele umflate” din cauza faptului că nu putea să se concentreze așa cum ar fi trebuit. „Iubire! E din 5 cifre!” striga bărbatul în ultimele secunde rămase. Cu toate acestea Mădălina i-a comunicat faptul că răspunsul final trebuie să fie format din 4 cifre. Cu toate acestea, numărul era greșit pentru că Emi nu a ținut cont de ordinea operațiilor.

„Da, sunt un prost! Am văzut că m-au sunt 25 de secunde și am făcut direct!” spunea Emi supărat alături de Mădălina care nu a mai scos niciun cuvânt. Dezamăgită, Mădălina îi spune că suma pe care a investit-o în proba de azi se ridică la valoarea de 400 de euro.

„Și am mizat pe tine, pe matematica. Am fost singura care a ridicat mâna la matematică!” îi transmitea iubita lui supărată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Media » Power Couple România –La bine și la greu, 12 februarie 2024. Emi şi Mădă, dezamăgiţi de calculele la rotisor care i-au făcut să piardă 400 de euro