Antena Meniu Search
x

Power Couple România, 28 februarie 2024. S-a lăsat cu țipete și amenințări între Delia și Lino Golden. Cum s-a terminat totul

S-a lăsat cu țipete și amenințări între Delia și Lino Golden în ediția 12 din Power Couple România de pe 28 februarie 2024. Camerele de filmat au surprins momente tensionate între cei doi la proba de cuplu.

de Redactia Observator

la 28.02.2024, 22:00

Power Couple România, 28 februarie 2024. S-a lăsat cu țipete și amenințări între Delia și Lino Golden. Cum s-a terminat totul
- Antena 1

Un alt cuplu care a întâmpinat probleme la proba „Noroc, iubito!” din ediția 12 Power Couple România de pe 28 februarie 2024 este format din Delia și Lino Golden. Ca în cazul Daianei Anghel și al lui Sorin Gonțea, tânăra a preluat frâiele misiunii și a început să-i ofere indicații partenerului.

Mai mult, concurenta a apelat la un gest înduioșător față de logodnicul său. Aceasta s-a decis să mute ea primele bare, știind că artistului îi este foarte teamă de înălțimi. În ciuda obstacolelor de care au dat pe traseul spre vârful platformei, cei doi s-au bazat mult pe comunicare.

De asemenea, se pare că Lino Golden și Delia nu au ca punct forte calmul. S-a lăsat cu țipete și amenințări între cei doi, iar întregul moment tensionat a fost surprins de camerele de filmat. Dani Oțil a privit mirat cum tinerii își aruncă replici dure. Concurenților le-a fot destul de greu să își calculeze pași. Aceștia au mutat de câteva ori țevile în locurile care nu-i ajutau să înainteze. Lucrurile s-au complicat atunci când artistul s-a decis să nu mai asculte de recomandările partenerei sale. „0 logică! Nu înțeleg”, a fost replica pe care cântărețul i-a dat-o partenerei sale.

Cum s-a terminat discuția aprinsă dintre Lino Golden și logodnica lui, Delia, la proba „Noroc, iubito!” din ediția 12 Power Couple România de pe 28 februarie 2024

Pe acelaşi subiect

Lino Golden și Delia au pierdut foarte mult timp la proba de cuplu atunci când au început să se contrazică, fără să se mai gândească la faptul că totul este contracronometru. Tânăra a depus efort pentru a-și convinge logodnicul că trebuie să țină cont de indicațiile ei.

„Nu avem barele la fel! Nu sunt poziționate la fel, din poziția asta nu prea mai am ce să fac. Nu-mi place să mă cațăr, nu sunt de mine astea!”, a spus concurentul aflat sub presiune.

Citeşte mai multe pe a1.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Media » Power Couple România, 28 februarie 2024. S-a lăsat cu țipete și amenințări între Delia și Lino Golden. Cum s-a terminat totul