Antena Meniu Search
x

Power Couple România, 26 februarie 2024. Eliza Natanticu a dezvăluit cel mai greu moment din viața sa. "Aproape era să mor, iar el a stat la capul meu"

Dezvăluire emoționantă făcută de Eliza Natanticu în cel mai noi episod Power Couple România, din 26 februarie 2024. Vedeta a povestit cel mai greu moment din viața sa, când aproape era să moară, și când Cosmin Natanticu i-a fost alături în fiecare clipă. 

de Redactia Observator

la 26.02.2024, 21:40

Power Couple România, 26 februarie 2024. Eliza Natanticu a dezvăluit cel mai greu moment din viața sa. "Aproape era să mor, iar el a stat la capul meu"

Soția lui Cosmin Natanticu a scos la iveală detalii neștiute despre drama prin care a trecut.

La un pas de moarte

"A fost alături de mine în cele mai grele momente și nu m-a părăsit nicio secundă atunci când eram aproape să mor. A stat la capul meu când am fost internată în spital.

Aproape era să mor, dar nu mai contează detaliile. Ideea e că el nu a plecat de la capul meu și a citit acatiste. Nu știa ce să mai facă ca să îmi revin. Pe lângă asta, la fel cum au spus și fetele, când sunt cu el pe stradă îl las pe el să conducă. Adică el să fie atent, iar eu să fiu aeriană. Și mă ține, mă trage și mă atenționează. Cumva e atent”, a mărturisit emoționată Eliza Natanticu

În ediția 10 din Power Couple România din 26 februarie 2024, fetele vor fi „salvate” de către eroii lor. Fetele vor fi la ananghie, iar partenerii lor trebuie să le protejeze sau să le scape din încurcătură. Pentru această probă, Eliza Natanticu a pus la bătaie 1.000 de euro. „Ori la bal, ori la spital!”, a zis ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Media » Power Couple România, 26 februarie 2024. Eliza Natanticu a dezvăluit cel mai greu moment din viața sa. "Aproape era să mor, iar el a stat la capul meu"