Antena Meniu Search
x

Foto Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. "Surpriza" neplăcută de care a avut parte un cuplu, chiar în prima ediție

Marea premieră "Power Couple România – La bine și la greu" a avut loc în această seară de la ora 20:30 pe Antena 1 și AntenaPlay. Concurenții au avut deja parte de prima provocare care se pare că le-a provocat și ceva difcultăți. Cuplul cel mai puțin norocos din această seară au avut parte și de o „surpriză” nu tocmai plăcută. 

de Redactia Observator

la 05.02.2024, 22:00

Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. "Surpriza" neplăcută de care a avut parte un cuplu, chiar în prima ediție
Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. "Surpriza" neplăcută de care a avut parte un cuplu, chiar în prima ediție

În primul episod al show-ului Power Couple România, difuzat pe 5 februarie 2024, Dani Oțil, prezentatorul emisiunii, și-a făcut apariția în vila din Gozo, Malta, unde cele 9 cupluri de vedete vor locui împreună timp de mai multe săptămâni. 

O primă "probă" pentru bărbați a fost alegerea camerelor în care ei și partenerele lor vor locui pe parcursul emisiunii. Sarcina nu a fost una atât de ușoară, asta pentru că a fost nevoie să aleagă cât mai bine astfel încât să reușească să le mulțumească pe frumoasele lor partenere pe deplin. După ce concurenții și-au ales camerele fără prea mult efort, Emi află că el este singurul care a rămas fără un loc unde să doarmă alături de partenera sa.

„Avem 8 camere, iar voi sunteți 9 cupluri. Camera lui Emi nu e o cameră care se poate utiliza pentru că este camera de testimoniale și nici măcar nu are pat! Prin urmare, am pentru voi o surpriză și o explicație!” le-a spune Dani concurenților.

"Surpriză" chiar în prima zi din concurs

Pe acelaşi subiect

"Surpriza" despre care vorbea Dani și la care nimeni nu s-ar fi așteptat este o mașină de colecție din anul 1962 care se ridică la un preț uriaș și pe care Dani le-o propune drept cameră de locuit pentru un cuplu care se oferă să doarmă acolo.

Emi menționează că nu se regăsește nici el și nici Mădălina într-o astfel de ipostază, iar Lino spune că nu și-ar dori să stea acolo, dar că nu ar fi o problemă prea mare de confort sau de situație.

Tudor, solistul trupei Fly Project recunoaște că nu i-ar plăcea nici lui, nici Anei, și, astfel refuză categoric să doarmă în mașina de colecție.

Cristi Iacob este puțin mai tolerant cu privire la situație, gândindu-se că partenerei sale ar putea să îi placă să doarmă acolo.

Mă omoară! Nu! Eu dorm oriunde, dar mă omoară!” este replica uimitoare pe care o are Sorin Gonțea care se gândește doar la posibila reacție a soției sale, Daiana Anghel.

„Nu e o pedeapsă, este la alegerea voastră și ține de organizarea noastră aici. Vă las 3 minute să vorbiți între voi. Vă rog să fiți bărbați!” le spune Dani Oțil, asigurându-se că decizia va fi luată cu succes.

Prima provocare care părea destul de ușoară se dovedește a le da bătăi de cap băieților, și, tocmai de aceea decid să joace „bățul scurt” pentru a nu genera conflicte între ei. Astfel că, Tudor este cel care a tras cel mai scurt pai, și, implicit, cel care va dormi în mașina de colecție alături de Ana, soția lui.

„Am tras bățul scurt, sunt dobitoc!”, spune Tudor cu tărie, stârnind multe râsete, dar și dezamăgirea Anei.

„Vai, aici avem o problemă Tudor!”, îi spune Ana cu tristețe.

Reality show-ul este difuzat de Antena 1 și AntenaPLAY în fiecare luni, marți și miercuri de la 20:30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Media » Power Couple România – La bine și la greu, 5 februarie 2024. "Surpriza" neplăcută de care a avut parte un cuplu, chiar în prima ediție