Antena Meniu Search
x

Romantic FM, cel mai longeviv post privat de radio din România, a împlinit 30 de ani

30 de ani de Muzică, Nu Zgomot! Romantic FM, cel mai longeviv post privat de radio din România, atinge o nouă cifră importantă: 30 de ani de emisie! Din 1994, oferă ascultătorilor un playlist mereu inedit. S-a apropiat constant de noi generaţii de ascultători şi s-a menţinut, astfel, în topul radiourilor din România. 

de Redactia Observator

la 04.01.2024, 08:47

Vezi și

De 30 de ani, cu dragoste de muzică. Romantic Premium - cel mai exclusivist brand radio din România. Alături de Romantic FM ai redescoperit starea de bine, emoţiile care te-au făcut să zâmbeşti, să iubeşti, să te bucuri - momente care te-au inspirat de trei decenii încoace.

Romantic FM aniversează 30 de ani de emisie şi prin dezvoltarea platformei online - Romantic Premium - care propune aceeaşi selecţie exclusivistă de muzică, dar fără reclame. O puteţi accesa pe www.romanticfm.ro sau puteţi descărca aplicaţia din App Store și Google Play. 

La mulţi ani celor romantici, îndragostiţi de muzica bună şi de atmosfera unică de pe 101.9 FM, în Bucureşti, 98,6 la lași și 98 FM în Bacău şi online, pe site-ul www.romanticfm.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Media » Romantic FM, cel mai longeviv post privat de radio din România, a împlinit 30 de ani