Antena Meniu Search
x

Accident cu şofer băut, în Capitală. A lovit în plin două autoturisme, apoi s-a răsturnat cu maşina de serviciu

Un şofer din Capitală a sfidat legea. S-a urcat băut la volan şi a provocat un accident rutier. A lovit două autoturisme, iar apoi s-a răsturnat cu maşina.

Vezi și

Un şofer din Capitală a sfidat legea. S-a urcat băut la volan şi a provocat un accident rutier. A lovit două autoturisme, iar apoi s-a răsturnat cu maşina. A scăpat teafăr în urma impactului, dar s-a ales cu dosar penal pentru distrugere şi va fi acum audiat. Potrivit unor informaţii, ar fi vorba chiar de şoferul unui director al Poliţiei Locale Sector 3.

Cu o alcoolemie de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, aşa s-a urcat la volan bărbatul care a scăpat ca prin minune din accident. Pe Bulevardul Basarabia din Capitală a pierdut controlul maşinii, a lovit în plin două autoturisme parcate şi s-a răsturnat apoi pe şosea. 

Şoferul băut a refuzat transportul la spital, însă a fost dus de poliţişti la Medicină Legală pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. 

Individul nu va scăpa de audieri. Trebuie să explice de ce a condus maşina de serviciu în stare de ebrietate. Poliţiştii urmeză acum să stabilească, cu exactitate, cum s-a produs accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Accident cu şofer băut, în Capitală. A lovit în plin două autoturisme, apoi s-a răsturnat cu maşina de serviciu