Antena Meniu Search
x

Alina Sorescu este gravida!

Alexandru Ciucu si Alina Sorescu sunt in al noualea cer! Si-au dorit mult un copil, iar dupa mai multe incercari au primit si vestea mult dorita

Vezi și

Tineri, frumosi si indragostiti. Asa aratau Alina si Alexandru in urma cu trei ani, atunci cand au transformat palatul Stirbey in decorul de poveste al nuntii lor. Acum, de cand au aflat ca vor avea un copil, sunt, insa, si mai impliniti. "Se puteau distinge cu usurinta celebrele doua liniute albastre care ne vor schimba viata. Asta se intampla in a doua jumatate a lunii mai si ne-am dat seama ca probabilitatea cea mai mare este ca momentul de conceptie sa fi fost in Sfanta duminica de Pasti, dupa terminarea postului. Mi-au dat lacrimile instantaneu".

Cei doi si-ar dori un baietel, pe care sa-l cheme tot Alexandru, asa cum este traditia in familia Ciucu. "Ne-am gandit ca daca va fi baiat , ne-ar placea sa continue traditia familiei si sa il cheme Alexandru. Vrem, oricum, sa poarte un nume de sfant, fie ca va fi baiat, fie ca va fi fata".

Chiar daca este insarcinata, Alina nu va renunta nici la prima ei dragoste - muzica. In urma cu cateva zile si-a lansat, in premiera, noua melodie "Miere in ceai" la emisiunea colegilor Razvan si Dani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri Mondene » Alina Sorescu este gravida!