Antena Meniu Search
x

Beyonce este acuzată de vrăjitorie și magie neagră de o fostă colaboratoare a artistei

Beyonce este o vrăjitoare care practică magia neagră! Este declaraţia incredibilă făcută de o fostă colaboratoare a artistei. Aceasta susţine că vedeta i-a distrus viaţa şi i-a ucis animalul de companie cu ajutorul unor vrăji.

Vezi și

Beyonce este o vrăjitoare care practică magia neagră! Este declaraţia incredibilă făcută de o fostă colaboratoare a artistei. Aceasta susţine că vedeta i-a distrus viaţa şi i-a ucis animalul de companie cu ajutorul unor vrăji. Femeia a cerut chiar un ordin de restricţie împotriva cântăreţei. Însă judecătorul a respins cererea, pe care a catalogat-o drept scandaloasă. 

Într-un interviu acordat publicaţiei Daily Mail, Kimberly Thompson a vorbit despre anii de tortură pe care i-a trăit din cauza lui Beyonce. Ea susţine că celebra cântăreaţă i-ar fi ucis pisica apelând la magie neagră. 

Kimberly Thompson a decis să îşi ducă felina la două vrăjitoare. Acolo a descoperit că pisica se afla sub o vrajă pusă de Beyonce. Câteva săptămâni mai târziu felina a murit. 

Kimberly susţine, totodată, că Beyonce ar fi pătruns în corpurile colaboratorilor şi angajaţilor săi pentru a îi urmări în timpul actelor sexuale. Mai mult, fosta membră a trupei celebrei cântăreţe spune că ar fi încercat chiar să se mute în alte oraşe pentru a scăpa de vrăjile artistei, însă nu a reuşit. 

În cele din urmă a încercat să obţină un ordin de restricţie împotriva artistei, însă, cererea i-a fost refuzată. Kimberly Thompson a lucrat nu mai puţin de 7 ani pentru artista americană pe care o acuză acum de vrăjitorie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Beyonce este acuzată de vrăjitorie și magie neagră de o fostă colaboratoare a artistei