Antena Meniu Search
x

Catalina Ponor si iubitul, vacanta in Caraibe

Catalina Ponor si-a petrecut sarbatorile in Caraibe! De dragul iubitului portorican, pentru prima oara, a petrecut Pastele la mii de kilometri distanta de familie. Fara cozonaci si oua rosii. Si fara vizitele la bunica

Vezi și

Au fost doua saptamani de poveste pentru Catalina. Si zilele romantice pe plaja din Puerto Rico, alaturi de iubitul ei, nu s-au terminat inca. Fosta campioana olimpica a petrecut Pastele acasa la Tommy. Fara cozonaci si oua rosii, dar cu multa dragoste. In Saptamana Mare, gimnastul portorican a implinit 27 de ani. Iar Catalina i-a urat "La multi ani!" inclusiv pe Facebook. "La multi ani pentru iubitul meu! Tommy Ramos, iti doresc toate cele bune si.te iubesc”, a scris Catalina pe reteaua de socializare.

Familia a salutat-o pe campioana de la mii de kilometri distanta. Pentru prima data, Catalina nu a mai petrecut sarbatorile in vizita la bunica. A fost randul ei sa plece de-acasa, de sarbatori. De Craciun, Tommy a venit la iubita lui in Romania si s-au distrat la munte. Desi dragostea lor pare perfecta, apropiatii nu stiu ca Tommy sa-i fi oferit inelul. “Atunci cand o sa fie momentul, probabil ca o sa port cu mandrie acel inel pe deget si o sa-l arat la toata lumea". Asta spunea campioana asta vara, la Olimpiada, acolo unde, oficial, a inceput povestea lor.

Tommy si Catalina s-au cunoscut la un concurs demonstrativ, acum doi ani. Dupa incercari timide de a o cuceri, portoricanul a si reusit. La Londra. Acolo au fost filmati pentru prima data in ipostaze de cuplu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Catalina Ponor si iubitul, vacanta in Caraibe