Antena Meniu Search
x

De ce a murit George Michael: Poliţia a anunţat rezultatele examinării cadavrului cântăreţului

Poliţia a anunţat, vineri, rezultatele examinării cadavrului lui George Michael, care a decedat în prima zi de Crăciun, la vârta de 53 de ani.

Poliţia a anunţat, vineri, rezultatele examinării cadavrului lui George Michael, care a decedat în prima zi de Crăciun, la vârta de 53 de ani.

Potrivit poliţiei, rezultatele examinării cadavrului lui George Michael au fost ”neconcludente”, iar mai multe teste vor fi realizate pentru determinarea cauzei decesului, informează BBC.

Rezultatul testelor suplimentare pe care Thames Valley Police a anunţat că le va face vor fi cunoscute în câteva săptămâni. Moartea cântăreţului britanic este tratată, în continuare, ca ”inexplicabilă, dar nu suspectă”.

Managerul artistului, Michael Lippman, a declarat că starul a murit din cauza unei probleme cardiace. Poliţia va pregăti un dosar pentru anchetatorul din Oxfordshire.

Cântăreţul britanic George Michael a murit pe 25 decembrie, la vârsta de 53 de ani, în casa sa din Oxfordshire.

George Michael s-a născut pe 25 iunie 1963 în Fincheley, o suburbie din nordul Londrei. Originar dintr-o familie greacă de origine cipriotă, numele lui real a fost Georgios Kyriacos Panayiotou.

A lansat albume de succes, între care ”Faith” şi ”Listen Without Prejudice Vol.1”. Acesta din urmă a depăşit vânzările realizate de albumul ”Faith” în Marea Britanie, dar, în pofida acestui succes, George Michael a pierdut un proces cu casa de discuri Sony, pe care artistul îl iniţiase deoarece nu era mulţumit de campania de promovare a acestui material discografic.

Şapte piese ale lui George Michael au ajuns pe primul loc în topul din Marea Britanie. Printre cele mai cunoscute single-uri ale sale se numără ”Careless Whisper”, ”One More Try”, ”Freedom” şi ”Father Figure”.

Artistul britanic a fost recompensat de-a lungul anilor cu numeroase trofee şi distincţii, inclusiv cu două premii Grammy şi trei Brit Awards.

La începutul acestei luni, presa britanică a anunţat că producătorul şi textierul Naughty Boy colabora cu George Michael la un nou album de studio.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » De ce a murit George Michael: Poliţia a anunţat rezultatele examinării cadavrului cântăreţului