Antena Meniu Search
x

GAINA discordiei dintre Mihai Albu si fosta sa sotie

Gaina pare sa fi fost marul discordiei dintre Mihai Albu si fosta sa sotie. A spus-o chiar designarul, la emisiunea "Acces direct". Mihai Albu a recunoscut ca pana sa apara inaripata, era liniste si intelegere in familia sa.

Vezi și

“Diversi neaveniti, sa spunem si incercand sa ma ia peste picior strigau in urma mea COTCODAC. M-am facut ca nu aud, nu mi-a picat tocmai bine”, a spus Mihai Albu.

Porecla i se trage de la gaina cu care fosta sa sotie a decis sa convietuiasca. Lulu a stricat fara sa vrea mariajul dintre Mihai si Iulia. “Am incercat sa avem o relatie normala, o relatie bazata pe respect , cu prioritate familia, pe locul intai, dar a fost si o gaina la mijloc la un moment dat”, a mai explicat arhitectul de pantofi.

Si s-a ajuns la divort. Iulia si-a luat gaina, pe fiica Michaela si a plecat. Nu prea departe insa, s-a mutat intr-un apartament din acelasi bloc, pe care l-a obtinut in urma despartirii.

Mihai Albu nu a scapat insa de cosmarul gainii. In urma cu trei saptamani, la un targ pentru mirese, fetele erau mai interesate de fosta lui colega de apartament, decat de pantofi. “Dupa ce le explicam tot ce aveam de explicat ma intrebau, dar gaina, ce face gaina? O data, de doua ori, de cinci ori, de zece ori. Am raspuns calm, dar in interiorul meu nu era tocmai in regula”, a aduagat Mihai Albu.

Totusi designerul isi vede mai departe de cariera si nici pe plan sentimental nu-i merge rau. Mihai Albu spune ca a primit nenumarate cereri in casatorie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » GAINA discordiei dintre Mihai Albu si fosta sa sotie