Antena Meniu Search
x

Gina Pistol şi Smiley au anunțat că vor avea o fetiță

Gina Pistol şi Smiley vor avea o feţită. Cei doi au făcut publică vestea seara trecută, la patru luni de la primul test de sarcină şi după ce toate analizele primului trimestru au arătat că lucrurile merg aşa cum trebuie. Emoţiile au fost mari pentru amândoi însă. Niciunul nu se aştepta să devină părinte chiar acum, deşi îşi doreau din tot sufletul. 

de Redactia Observator

la 30.09.2020, 23:25

Vezi și
  • Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de trei ani.

Gina Pistol a aflat că este însărcinată chiar în timpul filmărilor noului sezon "Chefi la Cuţite". Oboseala a fost primul simptom. Dar pentru că, în ultimii ani, medicii i-au dat puţine şanse la o sarcină naturală, nu s-a gândit că poate fi vorba de un copil. 

La îndemnul lui Smiley, Gina şi-a făcut totuşi un test de sarcină. Iar bucuria a fost infinită. 

Totuşi, cei doi au ales să rămână rezervaţi. Trei luni au păstrat secretul sarcinii. Într-un final, au dat vestea cea mare printr-un filmuleţ postat pe reţelele de socializare. Un "oracol video", aşa cum l-au numit ei, prin care au confirmat zvonurile care circulau în ultima perioadă. 

După primul trimestru, Gina şi Smiley au aflat că vor avea o fetiţă. Vestea l-a emoţionat şi mai mult pe Andrei. 

Deşi se cunosc de mai bine de 20 de ani, Gina şi Smiley sunt împreună de trei ani. După ce au au dat vestea cea mare fanilor, cei doi au plecat în vacanţă, în Grecia, alături de Speak şi Ştefania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Gina Pistol şi Smiley au anunțat că vor avea o fetiță