Antena Meniu Search
x

Mădălina Ghenea, prinsă în mrejele unui actor de Oscar, Michael Fassbende

Mădălina Ghenea a prins în mrejele sale un alt celibatar de la Hollywood. Şi nu unul oarecare, ci pe Michael Fassbender, un actor irlandez care tocmai a fost nominalizat la primul său Oscar pentru rolul din "12 years a slave".

Vezi și

Cei doi amorezi au fost fotografiaţi de mână, prin Milano, aşa că nu e exclus ca Mădălina şi Michael să se afişeze, împreună, pe covorul roşu la gala Oscar din luna martie.

Românca arăta uluitor, fără pic de machiaj. Ceva mai greu de recunoscut, din cauza căciulii negre, bine trasă pe frunte, Michael părea că ar vrea să treacă neobservat.

O ţinea însă strâns de mână pe frumoasa Mădălina. Cei doi ar fi deja de multe luni împreună. Mai mult decât atât, Michael a fost deja şi în România, după reţeta de succes cu Gerard Butler, din vara trecută.

Când Mădălina şi Gerard Butler cutreierau cele mai frumoase locuri ale României împreună, toată presa vorbea despre o posibilă căsătorie. Acum însă bat clopote de Oscaruri pentru Mădălina Ghenea.

Iubitul româncei tocmai a fost nominalizat la mult râvnitul Oscar, la categoria cel mai bun actor în rol secundar, pentru rolul din "12 ani de sclavie!"

Întrebarea de pe buzele tuturor este: "Vor fi Oscarurile prima apariţie publică a celor doi ca şi cuplu?" Răspunsul îl vom afla pe 2 martie, la gala de decernare a mult râvnitelor premii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri Mondene » Mădălina Ghenea, prinsă în mrejele unui actor de Oscar, Michael Fassbende