Antena Meniu Search
x

Nominalizaţii la Premiile Oscar s-au reunit pentru tradiţionalul prânz din Beverly Hills

Cu lună înaintea decernării premiilor Oscar, covorul roşu a fost întins - în avans - pentru cei mai valoroşi oameni din lumea cinematografiei!

Vezi și

Cu lună înaintea decernării premiilor Oscar, covorul roşu a fost întins - în avans - pentru cei mai valoroşi oameni din lumea cinematografiei! Vedetele s-au reunit, în Beverly Hills, pentru tradiţionalul prânz al nominalizaţilor la Oscaruri.

Cu o lună înaintea marii ceremonii, cele 200 de vedete au păşit pe covorul roşu fără emoţii. Şi au îmbrăcat ţinute lejere, aşa cum a fost şi atmosfera. Mary J. Blige, Margot Robbie, la fel şi Meryl Streep, aflată la a 21-a nominalizare au mizat pe bej şi nu au dat greş. 

Câştigător al premiului Sindicatului Actorilor şi al unui Glob de Aur pentru interpretarea lui Winston Churchill, Gary Oldman  este, cu siguranţă, unul dintre favoriţii ediţiei cu numărul 90 a Oscarurilor. Pentru a se transforma în extravagantul premier britanic, actorul de 59 de ani petrecea, zilnic, patru ore la machiaj. Pe toată perioada filmărilor a purtat un costum care îl îngrăşa cu câteva zeci de kilograme. Şi şi-a ras, zilnic, părul din cap. 

"The Darkest Hour" intră şi în cursa pentru cel mai bun film alături de "The shape of water" şi "The Post" al lui Steven Spielberg. 

Meniul a inclus peşte, salata de spanac, sparanghel şi quinoa. Iar ca desert, cele 200 de staruri au primit mini tarte de lămâie, tiramisu şi fructe de pădure proaspete. Gala premiilor Oscar are loc pe 4 martie, iar maestru de ceremonii va fi Jimmy Kimmel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Nominalizaţii la Premiile Oscar s-au reunit pentru tradiţionalul prânz din Beverly Hills