Antena Meniu Search
x

Video Ovidiu Niculescu are în plan un nou album solo. Actorul va cânta despre iubire chiar de Ziua Îndrăgostiților

Pe actorul Ovidiu Niculescu îl găsim, "de-o viaţă", aşa cum spune el, la Teatrul Mic din Capitală. Când nu e pe scenă, căci da, acum se poate să fii din nou pe scenă, îşi ia chitara şi cântă orice. Adaptează piese după bunul plac sau le creează chiar el. Și pentru că îi place tare drumul muzicii, are în plan un album solo. Al doilea din cariera lui. 

de Redactia Observator

la 11.02.2021, 15:57

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Ovidiu Niculescu cântă despre iubire chiar de Ziua Îndrăgostiților, La Pod, în Parcul Carol, pe 14 februarie.

Ovidiu Niculescu: Eu cântam mult cu chitara în cercurile artistice dramatice și avândul coleg și pe Tudor de la Vama Veche am zis că nu mă mai ocup și de o carieră muzicală. Dar întâmplarea a făcut să mă întâlnesc cu doi băieți extraordinari la o petrecere și ei având o trupă, pe vremea aia, de coveruri, mi-au zis dacă nu vreau să facem un poriect a la Zdop și Zdup, dar urban. Am avut această dorință ca totul să fie pe versurile noastre noi și așa s-a născut această trupă White Mahala. 

Ovidiu Niculescu: În paralel, fiecare ne dezvoltăm alte proiecte. Eu am făcut un film pentru Teatrul Mic: Richard III versus Richard III. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Ovidiu Niculescu are în plan un nou album solo. Actorul va cânta despre iubire chiar de Ziua Îndrăgostiților