Antena Meniu Search
x

Săptămâna mondenă

Minivacanţa de 1 Mai a împărţit lumea mondenă din România în două. Unii au fugit să se distreze la mare, alţii la munte.

Vezi și

Minivacanţa de 1 Mai a împărţit lumea mondenă din România în două. Unii au fugit să se distreze la mare, alţii la munte. Au fost însă şi excepţii. Unii oameni au mers să se roage la mănăstire în aceste zile libere. Printre ei se numără şi excentricul om de afaceri, Cristian Ţânţăreanu.

Pentru minivacanţa de 1 mai, Cristian Ţânţăreanu avea planuri să plece din ţară, însă şi-a anulat biletele în ultima clipă şi a pornit pe drumurile patriei. Ieri a fost pe Rânca, dar n-a putut trece peste Transalpina din cauza zăpezii. Aşa că s-a oprit la Mânăstirea Horezu împreună cu cei cinci nepoţi.

Oana Zăvoranu n-a plecat în vacanţă, dar şi-a făcut un alt moft. Acum are un bust nou, a şaptea pereche de implanturi de silicon pe care şi-o pune.

Fericită a fost săptămâna asta şi Simona Senzual. Blonda şi-a recuperat căţelul, pe Bijou. Câinele îi fusese furat din faţa unei cafenele de o femeie, iar Simona a oferit o recompensă de o mie de euro. Femeia care i-a adus ”bijuteria” înapoi nu a vrut însă niciun ban.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri Mondene » Săptămâna mondenă