Antena Meniu Search
x

Vica Blochina şi Victor Piţurcă au încheiat războiul de 3 ani

De dragul copilului, Vica a fost de acord ca Piţurcă să petreacă mai mult timp alături de băiatul lor de 7 ani şi chiar să-l viziteze oricând pofteşte.

Vezi și

De dragul copilului, Vica a fost de acord ca Piţurcă să petreacă mai mult timp alături de băiatul lor de 7 ani şi chiar să-l viziteze oricând pofteşte. Lituanianca ar fi semnat şi un act la notar prin care îi permite selecţionerului să ia copilul la el în weekend şi chiar în vacanţe.

Acum două săptămâni, Vica se rugase la mănăstirea Prislop ca să facă pace cu Piţi. În viaţa Vicăi Blochina s-au întâmplat multe de când a mers la mânăstire. S-a întâmplat ceea ce şi-a dorit de ani de zile, de când se judecă, prin tribunale, cu tatăl copilului ei. Victor Piţurcă a acceptat pacea.

Şi de dragul băiatului, Vica şi bărbatul cu care a fost împreună mai bine de 16 ani au mers la notar. Piţurcă vrea să fie tată cu normă întreagă, să-şi poate vizita fiul când doreşte, să-l ia la el acasă în weekend sau în vacanţă. Iar Vica a fost de acord. Şi ar fi semnat un act.

Iar băiatul este, de vreo două luni, în al nouălea cer. Tatăl lui l-a dus la fotbal şi îl scoate în oraş, când are timp. Piţurcă a făcut pasul înapoi în războiul cu Vica de astă-vară, de când testul ADN a arătat că este copilul lui. Până atunci, nu-l mai văzuse de doi ani şi refuzase orice legătură cu mama care l-a dus la tribunal.

Mai e un pas până când procesul va fi închis definitiv, spun apropiaţii. Foştii iubiţi n-ar fi ajuns la un compromis în ceea ce priveşte pensia alimentară: Piţurcă vrea să rămână 3 mii de euro pe lună cât au stabilit ultima dată magistraţii, iar Vica vrea "prima strigare" - 9 mii de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Vica Blochina şi Victor Piţurcă au încheiat războiul de 3 ani