Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 13 ianuarie 2023. Titanic revine pe marile ecrane în format 4K, după 25 de ani de la lansare

Observator de bine, 13 ianuarie 2023, prezentat de Oana Ormenișan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 13.01.2023, 09:56

Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 13 ianuarie 2023

1) Cel mai mare zăcământ de metale rare din Europa a fost descoperit în nordul Suediei. Experţii spun că materiile prime vor fi cruciale pentru tranziţia spre energia verde.

2) La Cluj a fost înfiinţat un centru educaţional pentru sprijinirea elevilor ucraineni. Aici, copiii se pot familiariza cu ceea ce înseamnă cultura românească prin joc, interacţiune şi comunicare.

3) Într-un spital din Galați, un post de medic neonatolog a fost ocupat după 15 ani în care a fost vacant. Acum, bebeluşii care vin pe lume prematur au o șansă în plus la viață.

4) Veşti bune pentru pasionaţii sporturilor de iarnă. Administratorii au terminat ultimele pregătiri şi au deschis oficial sezonul de schi la Sinaia.

5) Titanic revine pe marile ecrane în format 4K, după 25 de ani de la lansare. Cu această ocazie, regizorul James Cameron a făcut o mărturisire în premieră: Leonardo DiCaprio a fost la un pas să refuze rolul, pentru că i s-a părut iniţial plictisitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 13 ianuarie 2023. Titanic revine pe marile ecrane în format 4K, după 25 de ani de la lansare