Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 14 aprilie 2021. Vaccinare drive-through, în România; Israel deschide granițele pentru turiști

Observator de bine, 14 aprilie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 15.04.2021, 00:08

Francesca Simionescu vă prezintă știrile zilei la Observator Update
Francesca Simionescu vă prezintă știrile zilei la Observator Update
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Observator de bine, știrile zilei de 14 aprilie 2021

1) Românii vor putea să se vaccineze în timp ce stau în maşină. Valeriu Gheorghiţă a anunţat că mai multe centre drive-through vor fi deschise în marile oraşe.

2) Israelul deschide graniţele pentru turiştii români, din 23 mai. În primă fază sunt acceptaţi doar românii vaccinaţi şi doar în grupuri organizate.

3) ARN-ul Mesager ar putea schimba lumea. Tehnologia care stă la baza vaccinurilor Pfizer şi Moderna este deja testată în cancere şi alte boli infecţioase, precum gripă, malarie sau SIDA.

4) Pentagonul a inventat un cip care poate detecta dacă pacientul s-a infectat cu coronavirus. Acesta este implantat sub piele şi testează în permanenţă sângele purtătorului.

5) Maicile de la Voroneţ au fost decorate de Patriarhul Daniel. Acestea au fost premiate pentru merite deosebite în promovarea finaltropiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 14 aprilie 2021. Vaccinare drive-through, în România; Israel deschide granițele pentru turiști