Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 19 februarie 2021. Asolizare istorică pe Marte şi descoperire impresionantă pe un şantier din Oradea

Observator de bine, 19 februarie 2021, prezentat de Francesca Simionescu:

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 19.02.2021, 16:23

Observator de bine, 19 februarie, cu Francesca Simionescu
Observator de bine, 19 februarie, cu Francesca Simionescu
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Observator de bine, știrile zilei de 19 februarie 2021

1) Moment istoric pentru omenire. Roverul "Perseverence", construit de Nasa, a asolizat cu succes pe Marte, după o călătorie de aproape 7 luni prin spațiu. 

2) Asociaţiile şi fundaţiile care activează în domeniul protecţiei animalelor vor putea prelua lunar un număr de 20 de câini din adăposturile publice.

3) Polisportivul Avram Iancu se pregătește pentru un nou record mondial. Bibliotecarul din Petroșani va înota continuu trei zile și trei nopți în Lacul Balaton, din Ungaria.

4) O biserică veche de sute de ani a fost descoperită în săpăturile pentru o parcare modernă din Oradea. Investiția primăriei a fost amânată. Arheologii au preluat controlul asupra șantierului şi spun că vestigiile ar putea aparține unei biserici din secolul al XIV-lea.

5) Bagheta franțuzească ar putea ajunge în curând în patrimoniul UNESCO, pe lista comorilor culturale. Francezii vor să combată fenomenul pâinii congelate, apărută în supermarketuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 19 februarie 2021. Asolizare istorică pe Marte şi descoperire impresionantă pe un şantier din Oradea