Meniu
Search
x

Video Observator de bine, 24 decembrie 2021. Doi fraţi dintr-un trib Maasai din Tanzania fac senzaţie pe Tik Tok

Observator de bine, 24 decembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

De Greta Gavrilă la 24.12.2021, 20:43

Observator de bine, știrile zilei de 24 decembrie

1) AstraZeneca susţine că terapia cu anticorpi Evusheld funcţionează împotriva Omicron. Testele au arătat că anticorpii monoclonali cu acţiune prelungită pot neutraliza virusul viu.

2) Israel a prezentat sute de obiecte arheologice descoperite în urma unor cercetări subacvatice. Printre ele se numără un inel creştin din aur, vechi de pe vremea romanilor.

3) Sărbătoare la Stonehenge după cea mai lungă noapte a anului. Sute de oameni s-au adunat la monument pentru a urmări răsăritul după Solstiţiul de Iarnă.

4) Doi fraţi dintr-un trib Maasai din Tanzania fac senzaţie pe Tik Tok. Filmuleţele în care dansează pe melodii celebre au ajuns virale în India, fiind promovate şi de actorii de la Bollywood.

5) Il Volo va interpreta muzica lui Ennio Morricone în 2022 la Bucureşti. Grupul pop a concertat cel mai recent în Capitală în vara acestui an, la Arenele Romane.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 24 decembrie 2021. Doi fraţi dintr-un trib Maasai din Tanzania fac senzaţie pe Tik Tok