Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 30 septembrie 2024. Turişii de pe Transfăgărăşan s-au putut bucura ieri de prima ninsoare din acest sezon

Observator de bine, 30 septembrie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 30.09.2024 , 15:46

Observator de bine, știrile zilei de 30 septembrie 2024

1) Românii au reciclat aproximativ 2 miliarde de ambalaje de la începutul anului până în luna septembrie. Acest număr reprezintă echivalentul a 300 de mii de tone de deşeuri.

2) Nou record la programul Casa Verde. Bugetul alocat pentru regiunea centrală a fost epuizat într-un minut și 48 de secunde. 

Vezi și

3) Concurs de drifturi organizat în scop caritabil, la Botoşani. Pasionaţii s-au putut bucura de senzaţii tari, iar banii strânşi din donaţii vor ajunge la maternitatea din oraş.

4) Revine sistemul nutri-score, care arată consumatorilor cât de sănătoase sunt alimentele din supermarketuri. Măsura nu se va aplica însă produselor tradiţionale româneşti.

5) Turişii de pe Transfăgărăşan s-au putut bucura ieri de prima ninsoare din acest sezon. Imaginile filmate de aceştia au ajuns virale pe reţelele de socializare.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 30 septembrie 2024. Turişii de pe Transfăgărăşan s-au putut bucura ieri de prima ninsoare din acest sezon