Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 4 noiembrie 2021. Fetiţă de 9 ani din Statele Unite, eroină după ce şi-a salvat părinţii

Observator de bine, 4 noiembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 04.11.2021, 18:34

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 4 noiembrie 2021

1) Marea Britanie este prima țară din lume care a aprobat medicamentul de la Merck pentru tratarea coronavirusului. Pastila revoluţionară reduce riscul de deces pentru pacienţii covid cu 50%.

2) Mai mulţi elevi din Reghin au obţinut 8 premii întâi la un concurs internaţional de talente, desfăşurat în Roma. Pe lângă cele mai bune voci, au fost premiaţi şi cei mai pricepuţi la dans sau pictură.

3) O fetiţă de 9 ani din Statele Unite şi-a salvat familia de la intoxicare cu monoxid de carbon. Copila a luat telefonul tatălui şi a sunat la urgenţă după ce i-a văzut pe părinţi leşinaţi din cauza gazului.

4) Emma Răducanu este considerată de presa britanică în top 10 cei mai eligibil oameni necăsătoriţi. În acest clasament apare şi unul dintre băieţii lui David Beckham, Romeo.

5) Emmanuel Macron şi-a luat rămas bun de la cancelarul german Angela Merkel, care se retrage din politică. Preşedintele francez i-a oferit cea mai înaltă distincţie, Marea Cruce a Legiunii de Onoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 4 noiembrie 2021. Fetiţă de 9 ani din Statele Unite, eroină după ce şi-a salvat părinţii