Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 9 august. Apariţie spectaculoasă a Reginei Letizia a Spaniei pe străzile din Palma de Mallorca

Observator de bine, 9 august 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 09.08.2022, 15:16

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 9 august

1) Simona Halep s-a calificat în turul doi la Toronto, după o victorie rapidă în două seturi. Sportiva româncă a trecut de fostul număr 19 mondial Donna Vekici în aproximativ o oră de joc.

2) Autorităţile din Galaţi au anunţat că vor să construiască propriul "Walk of Fame", pe modelul din Los Angeles. 150 de români vor avea propria stea pe una din străzile principale ale oraşului.

3) Un câine a fost salvat dintr-o pădure din Braşov de o asociaţie care luptă pentru drepturile animalelor, după ce stăpânii l-au abandonat. Acțiunea a avut loc după ce un cetățean a auzit plânsetele animalului și a sunat la 112.

4) Elveţia a construit o centrală hidroelectrică subterană care poate încărca 400.000 de baterii de maşini simultan. Proiectul a costat în total nu mai puţin de 2,3 miliarde de dolari.

5) Apariţie spectaculoasă a Reginei Letizia a Spaniei pe străzile din Palma de Mallorca. Soția regelui Felipe a renunţat la ţinuta clasică şi s-a plimbat prin oraş într-o rochie mini, extrem de accesibilă la preţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 9 august. Apariţie spectaculoasă a Reginei Letizia a Spaniei pe străzile din Palma de Mallorca