Antena Meniu Search
x

Dezbatere electorală organizată de Klaus Iohannis pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale

Klaus Iohannis organizează o dezbatere electorală cu jurnalişti, analişti şi comentatori politici, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I, în cadrul alegerilor prezidenţiale din 2019.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 19.11.2019, 00:12

Alegeri prezidenţiale 2019, dezbatere organizată de Klaus Iohannis
Klaus Iohannis organizează o dezbatere pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale - foto Hepta

Klaus Iohannis organizează o dezbatere electorală cu jurnalişti, analişti şi comentatori politici, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I, în cadrul alegerilor prezidenţiale din 2019.

Preşedintele a precizat că la această dezbatere nu este invitată contracandidatul său, Viorica Dăncilă, iar dacă preşedintele PSD va dori să vină să îl înfrunte, nu i se va permite accesul.

Alegeri prezidenţiale 2019. Dezbatere organizată de Iohannis

Dezbaterea electorală anunţată de Klaus Iohannis, va avea loc numai cu jurnalişti, analişti şi comentatori politici, înaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din România.

Pe acelaşi subiect

Preşedintele Iohannis a promis o discuţie deschisă, aşezată, care cu siguranţă va fi pe placul românilor, dar la care Viorica Dăncilă, contracanditatul său în alegerile prezidenţiale, nu este binevenită.

”Nu va fi primită, fiindcă nu este o dezbatere la care am invitat pe cineva. Este o discuţie cu jurnalişti, cu formatori de opinie, pe care eu am organizat-o, la care eu i-am invitat şi vom avea o discuţie aşezată, foarte interesantă sper, despre mandatul care a trecut şi mandatul care sper să fie”, a declarat Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă, despre dezbaterea lui Iohannis: "Un monolog"

Viorica Dăncilă a precizat, despre dezbaterea pe care preşedintele o organizează cu jurnalişti şi formatori de opinie, că este de fapt un monolog, întrebările şi răspunsurile fiind deja trimise celor care urmează să participe la eveniment.

Dăncilă spus că nu s-a hotărât dacă va merge neinvitată la dezbaterea lui Iohannis, pentru a-l confrunta în faţa tuturor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Dezbatere electorală organizată de Klaus Iohannis pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale