Antena Meniu Search
x

Video Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie. În Parlament s-a încercat amânarea lor

În plină pandemie, românii vor merge la vot pe 6 decembrie. Parlamentarii PSD au epuizat deja toate ocaziile de a amâna alegerile. Au fost negocieri între PSD și USR, dar înțelegerile au picat o dată cu intervenția liberalilor care insistă ca alegerile generale să aibă loc în acest an.

de Larisa Bernaschi

la 11.11.2020, 21:55

Vezi și
  • Negocierile între PSD şi USR de a amâna alegerile parlamentare au picat
  • Votul este programat pe data de 6 decembrie 2020
  • Cele mai importante ştiri ale zilei, la Observator 19

Alegerile parlamentare sunt din nou în impas. Senatorii au încearcat să voteze astăzi legea care poate amâna alegerile parlamentare programate pe 6 decembrie. Însă şedinţa nu a mai avut loc din lipsă de cvorum.

Au încercat cei de la Partidul Social Democrat să facă tot felul de înţelegeri politice, astfel încât să treacă azi proiectul de Votul Senatorilor şi mâine să treacă şi de votul deputaţilor.

Era singura şansă să amânăm alegerile programate deja pntru data de 6 decembrie, însă cei de la USR voiau ca în aceeaşi zi să fie organizat şi un referendum naţional pentru iniţiativa cetăţenească "Fără penali în funcţii publice". Nu au reuşit să facă acest lucru. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie. În Parlament s-a încercat amânarea lor