Antena Meniu Search
x

Candidați comuni PNL, USR și PLUS, la primăriile din Capitală: "Noul București înseamnă o administrație modernă"

Preşedintele PNL Ludovic Orban a anunţat sâmbătă că dreapta pro-europeană s-a reunit într-un proiect comun pentru Bucureşti, anunţând că PNL, USR şi PLUS vor susţine candidaţi comuni în Capitală, apreciind că bătaia de joc la adresa bucureştenilor trebuie să ia sfârşit. 

de Redactia Observator

la 01.08.2020, 18:08

Alegeri 2020
Alegeri pentru Primăria Capitalei - Observatornews.ro
  • Nicușor Dan este candidatul comun la Primăria Capitalei.
  • Nicușor Dan candidează independent.

Preşedintele PNL Ludovic Orban a anunţat sâmbătă că dreapta pro-europeană s-a reunit într-un proiect comun pentru Bucureşti, anunţând că PNL, USR şi PLUS vor susţine candidaţi comuni în Capitală, apreciind că bătaia de joc la adresa bucureştenilor trebuie să ia sfârşit. 

Protocolul semnat de liderii celor trei partide mai prevede că majorităţile constituite în urma alegerilor din acest an din Bucureşti vor susţine, pe baza principiului parităţii, pentru poziţiile de viceprimari, din partea partidelor semnatare - şapte viceprimari din partea PNL şi şapte viceprimari din partea Alianţei USR-PLUS.

De asemenea, PNL, USR şi PLUS îl vor susţine în cursa electorală pentru Primăria Capitalei pe Nicuşor Dan, candidat independent.

La rândul său, Nicuşor Dan se obligă să susţină în mod egal toţi candidaţii la funcţiile de primar de sector sprijiniţi de partidele semnatare şi să susţină în mod egal partidele semnatare în cursa pentru consiliile locale ale sectoarelor Capitalei.

Pe acelaşi subiect

Această susţinere va fi manifestată prin afişarea însemnelor electorale ale ambelor formaţiuni - Alianţa USR-PLUS şi PNL, prin conferinţe de presă şi prin alte evenimente alături de candidaţii din ambele grupări politice, emisiuni TV, endorsement pe site, permisiunea de a utiliza fotografiile şi clipurile video cu imaginea sa de către ambele formaţiuni politice.

Totodată, partidele semnatare se angajează să desfăşoare o campanie fără injurii şi atacuri reciproce.

”Vreau să mulţumesc PNL, USR şi PLUS pentru susţinea mea la Primăria Capitalei, care devine azi oficială. Sunt bucuros că cele trei partide au reuşit să aibă o echipă comună de candidaţi şi la sectoare. În politică este important să asculţi ce vor oamenii pe care tu vrei să îi reprezinţi. Există o majoritate mare de oameni în Bucureşti care spun că oraşul se îndreaptă într-o direcţie greşită şi care ne spun – Veniţi, salvaţi-ne de PSD!

Vreau să felicit liderii celor trei partide pentru că au înţeles miza pentru Bucureşti şi au luat această decizie dificilă. Vreau rog pe colegii de la organizaţii să treacă peste asperităţi şi să creadă în proiectul mare care este construirea noului Bucureşti. Noul Bucureşti e oraşul în care te mişti mai bine, respiri mai bine, în care câştigi mai bine.

Noul Bucureşti e oraşul în care vom face mari lucrări de infrastructură pentru transport, în care vom construi spaţii verzi şi vom respira mai bine, în care vom investi fonduri europene, în care vom crea o economie dinamică pentru locuri de muncă plătite mai bine.

Noul Bucureşti va fi prietenos cu mame şi copii, cu persoanele în vârstă, cu persoanele cu handicap, cu bicicliştii, pietonii, conducătorii auto. Noul Bucureşti înseamnă o administraţie care să fie cinstită, modernă”, a declarat Nicuşor Dan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Candidați comuni PNL, USR și PLUS, la primăriile din Capitală: "Noul București înseamnă o administrație modernă"