Antena Meniu Search
x

Dan Barna a fost ales preşedinte al USR cu 65.75% din voturi

Dan Barna a fost reales preşedinte al USR, obţinând 65.75% din voturi în cadrul scrutinului intern desfăşurat online în perioada 1-5 septembrie. Celelalte voturi au mers la lidera filialei USR din Iași, Cosette Chichirău.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 06.09.2019, 08:50

Dan Barna a fost ales preşedinte al USR cu 65.75% din voturi
Dan Barna - Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Dan Barna a fost reales preşedinte al USR, obţinând 65.75% din voturi în cadrul scrutinului intern desfăşurat în perioada 1-5 septembrie. Celelalte voturi au mers la lidera filialei USR din Iași, Cosette Chichirău.

Liderul USR a fost ales prin vot secret, într-un scrutin desfășurat exclusiv online.

"În cadrul scrutinului intern, care s-a desfășurat online în perioada 1-5 septembrie, au votat 9314 membri, iar Dan Barna a obținut 6097 din voturi (65.75%). Mandatul președintelui USR este de maxim 4 ani, iar o persoană nu poate deține funcția de președinte mai mult de 10 ani, indiferent dacă anii sunt consecutivi sau nu", se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a formațiunii.

"Dan Barna a devenit președintele USR în octombrie 2017, în urma unui congres extraordinar. În ultimii doi ani, sub conducerea lui Dan Barna, partidul a avut o extindere accelerată și a ajuns la 16.000 de membri și peste 550 de filiale", au transmis reprezentanții USR.

Dan Barna a fost desemnat candidatul alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale din acest an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Dan Barna a fost ales preşedinte al USR cu 65.75% din voturi