Meniu
Search
x

Daniel Ghiță: Noi, PSD-iștii, suntem ca evreii care aveau o bandă pe mână în timpul războiului, suntem jigniţi în permanenţă

După ce a devenit ținta ironiilor cu un discurs agramat, Daniel Ghiția a ieșit iar la rampă cu o declarație controversată.

De Redactia Observator la 15.03.2021, 16:59

Fostul luptător Daniel Ghiță, acum deputat PSD, a făcut duminică seara, la B1 TV, o nouă afirmație controversată, comparându-i pe pesediști cu evreii în cel de-Al Doilea Război Mondial.

“Suntem ca evreii care aveau o bandă pe mână în timpul războiului, aşa sunt acum pesediştii, suntem jigniţi în permanenţă. Mă jignesc, spun lucruri, după care pun telefonul pe mine. Nu pot să le fac nimic. Aşa se întâmplă în permanenţă în Parlament, în loc să-şi vadă de treabă“, a spus deputatul.

În weekend Daniel Ghiță a devenit viral cu un discurs susținut în plenul Parlamentului. Deși a citit discursul de pe foaie, politicianul a comis numeroasele greșeli de exprimare, devenind ținta glumelor pe internet. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Daniel Ghiță: Noi, PSD-iștii, suntem ca evreii care aveau o bandă pe mână în timpul războiului, suntem jigniţi în permanenţă