Antena Meniu Search
x

Dosarul în care Vlad Cosma şi tatăl lui sunt acuzaţi de corupţie se va rejudeca

Deciza judecătorilor vine după înregistrările făcute publice de fostul deputat, care arată modul în care procurorii DNA ar fi fabricat probe.

Vezi și

Deciza judecătorilor vine după înregistrările făcute publice de fostul deputat, care arată modul în care procurorii DNA ar fi fabricat probe. Astăzi, Vlad Cosma a fost la Curtea Supremă unde a depus mărturie în dosarul lui Sebastian Ghiţă. Şi a făcut noi acuzaţii cu privire la modul în care testele poligraf ar fi fost măsluite.

Andreea Cosma a venit la sediul Curţii Supreme, vizibil agitată în aşteptarea sentinţei judecătorilor. A vrut să fie alături de fratele ei care, în ziua pronunţării, a fost audiat în dosarul lui Sebastian Ghiţă.    

Cu doar câteva ore înainte, Vlad Cosma a făcut noi dezvăluiri despre modul în care a fost construit dosarul. Fostul deputat a spus că nu doar mărturiile lui au fost false, ci şi testul poligraf făcut la Inspectoratul de Poliţie din Buzău. 

Declaraţiile lui Vlad Cosma au declanşat mai multe anchete. Ministrul de Interne, Carmen Dan, vrea să afle de ce a fost folosit poligraful din Buzău, deşi există aparate performante şi în Ploieşti, Târgovişte sau Bucureşti. 

Poligraful de la Buzău va fi verificat de specialiştii Direcţiei Control Intern şi cei ai Institutului Naţional de Criminalistică. Din 2014 până în 2017 au fost făcute aici 91 de testări şi niciunul dintre rezultate nu a fost contestat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Dosarul în care Vlad Cosma şi tatăl lui sunt acuzaţi de corupţie se va rejudeca