Antena Meniu Search
x

Elena Udrea, mărturisiri din VIAŢA PERSONALĂ. Lângă cine se trezeşte în fiecare dimineaţă, fericită, fosta blondă de la Cotroceni

Elena Udrea se declară un om împlinit şi mărturiseşte că, deşi a trecut prin momente grele, nu le poartă pică adversarilor politici.

Elena Udrea se declară un om împlinit şi mărturiseşte că, deşi a trecut prin momente grele, nu le poartă pică adversarilor politici.

Fostul ministru nu se teme de nimeni și de nimic.

"Eu sunt o persoană extrem de senină, de pozitivă, nu există nimic de care să-mi fie teamă...viaţa este cu bune şi cu rele. Sigur, ca de obicei în 12 ani de politică, ori de câte ori se doreşte a se acoperi un scandal, a se decredibiliza un demers, apelăm la această strategie, scoatem în faţă pe care o putem uşor demoniza", a declarat Elena Udrea într-un interviu TV.

Fostul ministru al Dezvoltării spune despre fericire că este "liniştea pe care tu o poţi trăi în fiecare dimineaţă când te trezeşti, când te întâlneşti cu oamenii apropiaţi, seninătatea pe care o ai".

Udrea a mărturisit că are parte de această linişte, deşi "nimic nu este definitiv pe lumea asta".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri politice » Elena Udrea, mărturisiri din VIAŢA PERSONALĂ. Lângă cine se trezeşte în fiecare dimineaţă, fericită, fosta blondă de la Cotroceni