Antena Meniu Search
x

Firea susține că Liviu Dragnea o spionează: "Urmăreşte chiar clădirea Primăriei. PSD nu poate fi privatizat de un singur om"

Primarul general Gabriela Firea a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că are informaţii ”certe” că este spionată de președintele PSD, Liviu Dragnea, care urmăreşte chiar şi sediul Primăriei.

Gabriela Firea il atacă din nou pe Liviu Dragnea
Gabriela Firea il atacă din nou pe Liviu Dragnea - Hepta

Primarul general Gabriela Firea a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că are informaţii ”certe” că este spionată de președintele PSD, Liviu Dragnea, care urmăreşte chiar şi sediul Primăriei.

”Am informaţii certe că mă spionează, îmi urmăreşte activitatea, urmăreşte chiar clădirea Primăriei. Sunt oameni care au fost la mine în aceste zile şi care ulterior au fost sunaţi direct de dumnealui sau de către colegi foarte apropiaţi ai dumnealui ca să fie întrebaţi de ce au fost la mine”, a declarat Gabriela Firea.

Ea a spus că nu ”conspira politic” cu aceste persoane, ci avea discuţii normale.

”Unii (dintre cei care spionează – n.r.) sunt colegi de partid, alţii sunt oameni care au legătură cu partidul şi cu domnia sa, dar nu sunt membri. Mi s-a părut şocant că, în loc să fiu chemată să discutăm, să analizăm, aşa cum a spus presei, aşa cum a afirmat, s-a gândit că este mai bine să continue toată această strategemă în care să ocolim adevărul, să ascundem sub preş argumentele şi să ne comportăm exact ca cei pe care, oficial, îi detestă.

Pe acelaşi subiect

Cei de care spune că sunt oameni în anumite zone, care luptă inegal, care folosesc informaţii fără ca sursa sau calea de obţinere a acestora să fie democratică, pentru că altfel nu pot să înţeleg cum de a recurs la această metodă de a pune oameni, mă întreb de unde, or fi tot de la doamna Dan, să supravegheze clădirea primăriei, casa mea?”, a precizat primarul.

Firea a povestit, în continuare, despre momentul în care a început să aibă o relație tensionată cu Dragnea.

”Tensiunea dintre mine și dl Dragnea a început anul trecut când bugetul național nu se închidea și cineva i-a spus că putem închide bugetul tăind 40% din bugetul Bucureștiului. Am aflat la 12 noaptea, l-am sunat, i-am spus că nu e normal să mi se taie aproape jumătate din buget ca să se închidă cel național. Însemna faliment pur și simplu

Atunci am avut primul conflict, a spus că va încerca să rezolve. Acela a fost momentul de cotitură în care mi-am dat seama că una se spune și alta se face când se închid ușile. De atunci relația noastră nu a mai fost aceeași”, a spus Gabriela Firea.

Primarul Capitalei susține că a început să-l critice pe liderul PSD deoarece a ajuns "la limita de sus a suportabilității".

”Am ajuns la limita de sus a suportabilității, cred că imaginea partidului este mult mai afectată dacă nu spunem ce se întâmplă cu adevărat în partid. Pur și simplu, trebuie chirurgical să decuplăm acea problemă pe care o avem. Eu spun aceste lucruri. Mai departe, Comitetul Executiv va decide dacă eu voi fi dată afară din partid. PSD nu poate fi privatizat de un singur om”, a mai spus Firea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri politice » Firea susține că Liviu Dragnea o spionează: "Urmăreşte chiar clădirea Primăriei. PSD nu poate fi privatizat de un singur om"