Antena Meniu Search
x

Gabriela Firea, atac virulent la şeful PSD: 'Mi-am pierdut încrederea în Dragnea, conduce dictatorial!'

Gabriela Firea a vorbit miercuri la prânz într-o conferinţă de presă în care l-a atacat frontal pe Liviu Dragnea, peşedintele PSD. Primarul General al Capitalei, care este vicepreşedinte al partidului de la guvernare, l-a acuzat pe Dragnea că e dictator.

Gabriela Firea îl atacă pe Liviu Dragnea
Gabriela Firea, atac virulent la şeful PSD: 'Mi-am pierdut încrederea în Dragnea, conduce dictatorial!' - hepta.ro

Gabriela Firea a vorbit miercuri la prânz într-o conferinţă de presă în care l-a atacat frontal pe Liviu Dragnea, peşedintele PSD. Primarul General al Capitalei, care este vicepreşedinte al partidului de la guvernare, l-a acuzat pe Dragnea că e dictator.

"Eu nu m-am coalizat cu nimeni, nu fac parte din nicio gaşcă, nu fac parte din nici grupare de rezistenţă în PSD. Sunt membru PSD, cu funcţii, am spus un punct de vedere după ce am discutat cu domnul Dragnea de nenumărate ori, fără ecou. 

Primul nostru conflict real a fost la începutul anului trecut, când domnul Dragnea a fost de acord să i se taie Primăriei Capitalei 40% din buget. Acela a fost primul nostru conflict deschis. Nu suntem copii de grădiniţă, nu ne minte nimeni. Ştim cine a spus la ore târzii din noapte să se taie bugetul Capitalei, cine a fost responsabil politic, adică domnul Dragnea. În acel moment mi-am pierdut încrederea. Mi-am dat seama că una este ce vorbim personal, zâmbetele, asigurările, şi alta e ce e real, că nu sprijină proiectele Primăriei, ba chiar vrea să ne caroteze.

Statutar ar fi ca la primul CEx covocat cei care au un cuvnt de spus ca al meu, să îl facă public. Dacă nu va fi nimeni ca mine, înseamnă că domnul Dragnea şi-a dus la bun sfârşit planul de a manipula şi a dezinforma. Sau înseamnă că eu nu am dreptate.

Pe acelaşi subiect

În dialogul unu la unu mulţi îmi dau dreptate, dar nu mă fac purtătorul de cuvânt al vreunei grupări de disidenţi. Deciziile nu trebuie luate de un grupuscul din jurul domnului Dragnea. 

Vorbesc în nume personal, nu m-am consultat cu nimeni, nu mă fac purtătorul de cuvânt al nimănui. Prin prisma faptului că a blocat proiectele majore Capitalei, cred că un pas lateral ar fi benefic ţării, partidului. Aceste lucruri trebuie discutate la nivel statutar.

Nu sunt de acord să înceapă o disidenţă informală în partid, care ar măcina partidul din interior, care ar transforma partidul în trei PSD mai mici, unii Dragnea, unii Firea, unii la mijloc. S-a mers prea departe cu solidaritatea. Dacă şi noi acasă avem dreptul să spunem ce nu merge, nu cred că e normal ca într-o formaţiune politică condusă unic, dictatorial, imediat se închide gura...", a spus Firea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri politice » Gabriela Firea, atac virulent la şeful PSD: 'Mi-am pierdut încrederea în Dragnea, conduce dictatorial!'