Antena Meniu Search
x

George Simion a comentat la postarea lui Dacian Cioloş, după ce a fost desemnat premier: "Dar cine crezi că te votează"

Preşedintele AUR, George Simion, a comnetat la postarea lui Dacian Cioloş, după ce a fost desemnat premier de către Klaus Iohannis, după consultarea cu partidele de la Cotroceni.

de Monica Palade

la 11.10.2021, 18:48

George Simion, comentariu acid la postarea lui Dacian Cioloş, după ce a fost desemnat premier - Hepta/Mediafa/Eduard_Vinatoru

"Dar cine crezi că te votează", a comentat George Simion. 

Dacian Cioloş a avut o primă reacţie după ce Klaus Iohannis l-a desemnat premier, după runda de consultări de la Cotroceni. "Președintele Klaus Iohannis mi-a cerut în această seară să formez un nou guvern. Este o onoare și o mare responsabilitate pentru care suntem pregătiți, așa cum am și anunțat încă de la plecarea USR din guvern. Suntem gata să ne asumăm responsabilitatea guvernării și să pornim negocierile cu celelalte partide. Obiectivul nostru este să scoatem România din criză și pentru asta e nevoie de multă responsabilitate din partea tuturor forțelor politice.

Gata pentru asumarea responsabilităţii

Cioloş, replică imediată şi acidă după ce Klaus Iohannis a spus că USR a abandonat guvernarea: "Se mai guverna în interesul României?"

Vom avea o ședință de Birou Național pentru stabilirea echipei de negocieri și a mandatului de a forma cât mai rapid un guvern. Liniile principale sunt gestionarea pandemiei, explozia prețurilor la energie și reformele din PNRR", a scris Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » George Simion a comentat la postarea lui Dacian Cioloş, după ce a fost desemnat premier: "Dar cine crezi că te votează"