Antena Meniu Search
x

Iohannis anunţă de la New York că va participa la congresul PNL în care va fi ales un nou preşedinte al partidului: "Cîţu nu are motive să-şi dea demisia sau să fie demis"

Aflat la New York, la Adunarea Generală a ONU, Klaus Iohannis a vorbit şi despre situaţia politică din România. Într-o discuţie cu jurnaliştii români prezenţi la New York, Iohannis a anunţat că va merge la congresul PNL de sâmbătă şi că "Florin Cîţu nu are motive să îşi dea demisia sau să fie demis".

de Redactia Observator

la 22.09.2021, 08:58

Iohannis anunţă de la New York că va participa la congresul PNL în care va fi ales un nou preşedinte al partidului: "Cîţu nu are motive să-şi dea demisia sau să fie demis"

Iohannis a mai punctat că actuala criză politică din România se va încheia după congresele PNL şi USR PLUS, congrese în care vor fi aleşi preşedinţii celor două formaţiuni politice. Iohannis şi-a declarat în continuarea încrederea în actualul premier, Florin Cîţu, pe care îl vede continuând la conducerea Guvernului până la viitoarele alegeri.

"Îl încurajez pe Florin să continue şi să nu se teamă şi pe liberali să rămână la guvernare. Florin Cîţu nu are motive să demisioneze sau să fie demis", a declarat Klaus Iohannis, potrivit Agerpres. Acesta a punctat şi că a discutat cu Ludovic Orban, în legătură cu ultimele declarţii ale actualului preşedinte al PNL la adresa sa. "Dar cine mai înţelege reacţiile lui Ludovic", a fost reacţia lui Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis conduce delegaţia României la Adunarea Generală a ONU, la New York. Aceasta este cea 76-a sesiune şi se desfăşoară în perioada 21 - 23 septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Iohannis anunţă de la New York că va participa la congresul PNL în care va fi ales un nou preşedinte al partidului: "Cîţu nu are motive să-şi dea demisia sau să fie demis"