Antena Meniu Search
x

Iohannis: "Nu am avut obiecții față de miniștrii aleși. Voi colabora foarte bine cu acest Guvern!"

Președintele Klaus Iohannis nu a avut obiecții față de lista de miniștri propusă de premierul desemnat Dacian Cioloș. Șeful statului crede că va colabora foarte bine cu acest Guvern

Președintele Klaus Iohannis a declarat luni, într-un interviu difuzat de televiziunea națională, că nu a avut obiecții față de lista de miniștri propusă de premierul desemnat Dacian Cioloș, arătând că va colabora foarte bine cu acest Guvern.

"Cred că acest Guvern care acum este în audieri în Parlament (...) poate să fie și chiar cred că va fi un Guvern cu care voi colabora foarte bine", a spus Iohannis.

El a precizat că nu s-a implicat în elaborarea listei de miniștri.

"Am discutat, respectiv primul ministru desemnat mi-a prezentat propunerile, însă am vrut să las primului ministru libertatea de a-și alege echipa și nu am intervenit în nicio speță, la modul să propun eu pe cineva. Nu am avut obiecții față de propunerile primului ministru desemnat", a declarat șeful statului la TVR.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Iohannis: "Nu am avut obiecții față de miniștrii aleși. Voi colabora foarte bine cu acest Guvern!"