Antena Meniu Search
x

REACŢIA lui Iohannis la propunerea privind GRAŢIEREA corupţilor: "Dacă s-ar graţia corupţii..."

Preşedintele Klaus Iohannis a comentat marţi propunerile din Parlament cu privire la graţierea unor pedepse, afirmând că s-ar da un semnal "total greşit" în societate dacă s-ar graţia corupţii.

Preşedintele Klaus Iohannis a comentat marţi propunerile din Parlament cu privire la graţierea unor pedepse, afirmând că s-ar da un semnal "total greşit" în societate dacă s-ar graţia corupţii.

"N-aş vrea să intru în detalii. Situaţia se află la Parlament, însă pot să spun foarte clar că dacă s-ar graţia corupţii, cred că s-ar da un semnal total-total greşit în societate şi contez pe realismul şi buna-credinţă ale parlamentarilor", a afirmat şeful statului, după ce a participat la prezentarea bilanţului Ministerului Public pe 2016, întrebat despre amendamentele depuse la proiectul de lege privind graţierea.

 El şi-a exprimat speranţa că nu se va progresa în această chestiune.

"Este foarte important de văzut că societatea a devenit extrem de activă şi, dacă s-ar progresa cu astfel de iniţiative, cu siguranţă am avea reacţii foarte puternice din partea societăţii că se progresează. Sper, să nu se întâmple", a spus şeful statului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » REACŢIA lui Iohannis la propunerea privind GRAŢIEREA corupţilor: "Dacă s-ar graţia corupţii..."