Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis, prima reacție în cazul azilelor groazei: "E o rușine națională. Este evident că aici sunt mulţi vinovaţi"

Klaus Iohannis a avut o primă reacție în cazul azilelor groazei. „Este o rușine națională. Măsurile care vor fi luate trebuie să taie răul de la rădăcină”, a spus preşedintele României de la Vilnius, unde se află pentru summit-ul NATO.

de Redactia Observator

la 11.07.2023, 13:21

Klaus Iohannis, prima reacție în cazul azilelor groazei: „E o rușine națională” - Hepta

Întrebat dacă ministrii Muncii și Familiei ar trebui să-și dea demisia, șeful statului a vorbit despre vinovății morale și politice.

"Este evident că aici sunt mulţi vinovaţi, dar nu toţi pot fi încadraţi la fel.  Cum putem să ne imaginăm că funcţionează aceste azile fără ca autorităţile de verificare şi control să ştie? Vinovaţi sunt toţi cei care au ştiut şi nu au făcut nimic.Trebuie găsiţi toţi vinovaţii, indiferent dacă vorbim de o vinovăţie în exercitarea funcţiei sau una politică sau morală. Eu sunt adeptul unei intervenții clare și hotărâte. Nu știu cine se face vinovat politic, eu sper foarte mult ca cei care sunt în măsură să ia decizii politice să o fac​", a adăugat şeful statului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri politice » Klaus Iohannis, prima reacție în cazul azilelor groazei: "E o rușine națională. Este evident că aici sunt mulţi vinovaţi"